maryana, наталька, лесик-лисик, дякую, дівчата!!! А дендропарк у нас гарний!!!! Років 7-8 тому директором став молодий хлопець, який потихеньку довів його до ладу. Був звичайний парк зі старими каруселями, а зараз - багато нових атракціонів, дитячих майданчиків, великий футбольний майданчик, відкритий кінотеатр. Зробили гарні алеї, посередині яких - неймовірної краси клумби з квітами. А навесні кожного року проводять Свято тюльпанів - краса неймовірна!!! Весь парк втоплений у тюльпанах різних кольорів та форм. А пахощі...!!! Може трохи згодом додам ще фото. Але єдине - далеченько від нашого дома. А ще один парк в нашому місті - Ковалівський, до минулого року був в страшенно занедбаному стані!!!! Минулого літа почали його реконструювати, відремонтували фонтан, який не працював років 15, зробили алеї та вистроїли шикарний дитячий майданчик. До речі, цей майданчик і ще 10 поменьше по місту - збудували за гроші, виграні на Майдансі минулого сезону!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дуже часто виникає в мене запитання - в якому місці знаходиться та пружина, яка не дає спокою моїй молодшій дзигі???!!! Ій вистачило лише 5 хвилин для підготовки "сюрпризу"!!!!! Готуючи обід на кухні, постійно поглядую в сторону мого мурзика, який озброєвшись олівцями, поряд, на листочку, вимальовує кольорові візеруночки. Начебто ідиллічна картина.... Момент, коли мала шкода залишила кухню (каюся!!!) не примітила. А трохи згодом стала насторожувати підозріла тиша... У негарному передчутті (але з надією, що моя паця просто тихенько загралася з лялькою ) заходжу до кімнати.... Від видовища, що відкрилося, в мене відняло мову... На новенькому рідкокрісталічному (наче правильно написала))) ) телевізорі, якому нещодавно виповнився місяць (ТАТОВА ГОРДІСТЬ!!!!), красується розпис олівцем!!!! Та ще ж так щедро розмальовано!!!! А поряд - гордий та щасливий вираз усміхненого мурзика І слава Богу, що олівці були м"які - воскові. Бо мали б ВЕЛИКІ проблеми))))
Ось так виглядав Шедевр
Фото з автором
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Така гарна дівчинка!!! Зразу згадала про свого- малював на днях маркером по акваріумі, такий щасливий ! там так легко витирається, а потім перейшов на стіни
Pito4ka, прочитала вашу життєву історію і на очі навернулися сльози. Та я рада що зараз у Вас усе налагодилося. У вас дуже красиві дівчата. Хай ростуть здорові і щасливі батькам на радість.
Цитата: Фрезія
малював на днях маркером по акваріумі
Моя малеча на днях розмалювала шафу та парту. Шафу витерла, а от парту разом з фарбою.
Pito4ka, Фрезія, В нас теж була подібна ситуація, малювали малюнки, потім плавно перейшли на стіни. Коли ми з чоловіком конфіскували всі фламастери, то були дуже здивовані, бо на стінах появлялися нові шедеври. А як запитали наймолодшого синулю, чим він намалював, то відповідь була: "Копієчкою ..." Додумався до такого... Але зараз вже стіни ніхто не розмальовує, діти виросли з такого віку