Ми ще звичайно маленькі щоб малювати по стінах, але коли виростемо, знову візьмемо на озброєння мою ж ідею))) Я вважаю, що дитині потрібно розвиватися у всіх напрямках, і мало чого забороняю, Тому коли у нас підростала маленька Аня (моя племінниця) і у неї почався сезон всебічного розмальовування)))) Я умовила маму обклеїти (пришпилили кнопками)))) низ стін обоями, яких не було жалко обмальовувати)))) І щоб ви собі думали - дитина малювала тільки по стінах))) доки діставала своїм зростом)))) Так ми вирішили проблему із розмальовуванням стін))))
А дівчатка у тебе справді чарівні))) НЕхай зростають здоровими і щасливими на радість батькам)))
Anna_maria, дуже вдячна за теплі слова!!! Не сумуйте, все на краще)))) Фрезія , теж художник росте)))) KotMarta, оце так фантазія!!!! Ніколи б не додумалась до такого )))) наталька Так ми якраз і маємо в квартирі оте стихійне лихо))) То в нас є шматок стіни з гіпсокартону, який ми віддали мурзикам)))
Художества Юляшика))) (хтось з них - мій портрет )
А це Ірусині малюночки
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Volo-shka, Сашуню, ідея справді суперова!!! Ми так робили, коли Юля була маленька!!! То стільки радості було!!! Встигай тільки фарби купляти))))) А з Ірусею вже не заморочуємося, бо в нас РЕМОНТ (а хай йому))))). То шпалери в нас теж прикрашені!!!
Цитата: Volo-shka
Ми ще звичайно маленькі щоб малювати по стінах
Ростіть великі, здорові, щасливі!!!! Мамі і татові на радість!!!! Впевнена, такої мами-майстрині, безсумнівно, буде талановита дитина!!!!
KotMarta, дякую!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
І слава Богу, що олівці були м"які - воскові. Бо мали б ВЕЛИКІ проблеми))))
)) нашій дитині 1.9.І також інколи радію,що Бог дав мені розум купити дитині ВОСКОВІ олівці!!!!!!)))))))))А то б не знаю ,що було!!)))Ну і такий олівець не має гострого кінця,що є безпечніше для дитини)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Pito4ka, у вас дітки пречудові, а на рахунок малювання - це всі діти напевно полюбляють. Моя манюня до такохо, ще трішки не доросла, а от племінники вже свої автографи на обоях позалишали
)) нашій дитині 1.9.І також інколи радію,що Бог дав мені розум купити дитині ВОСКОВІ олівці!!!!!!)))))))))
Так в нас купа тих олівців і всі різні!!! Як вона витягнула саме воскові...? До речі, дуже добре витерла сухою ганчіркою. Навіть слідів не лишилося)))) А татові мабуть розсказувати не будемо, в усякому разі, поки він не повечеряє))))
Цитата: Lusuchka
Моя манюня до такого, ще трішки не доросла
О, це вони швидко до такого доростають))))
--------------------
У мене таж ситуація. Тільки у мене синочок ще замалий, щоб малювати, а от стукати руками по клавіатурі ноутбука, то така радість. І чоловік зі мною постійно свариться, що я несерйозно відношусь до техніки, бо нічого йому не кажу , а я як бачу який він довольний, то не можу щось казати.
стукати руками по клавіатурі ноутбука, то така радість.
І чого ту малечу як магнітом тягне до всього, що має кнопочки?)))) Ми теж ховали і клавіатуру, і мобільні, а дистанційку й досі стараємося десь повище, аби і на очі не потрапляла)))
--------------------