Ой, хороші у вас мрії дівчата, бажаю щоб всі вони у вас збулися в новому році. Моя вже збулась, залишилось тільки доробити до кінця. Я коли приїхала до чоловіка , то він купив нам хатку з двома спальнями ,ванна з туалетом, їдальня, кухня і вітальня(я була щаслива без межно,нас тоді було тільки троє), а тепер нас пятеро і місця стало мало. То чоловік прибудував нам, до тої хати, можна сказати ще одну хату.Строїмо вже другий рік, але він все робить сам( він в мене на всі руки майстер). З надвору вже закінчили( навесні тільки сходи залити треба), а в середині ще ні,все в процесі. Чоловік з роботи приходить і ще до вечора в хаті робить.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
дуже красивий будинок, великий, є де розгулятися фантазій
Дякую.
Фантазія в мого чоловіка є ,як закінчимо ,то обовязково покажу, а то чоловік не любить,коли незакінчену роботу показують. Саме головне , що він мені камін зробив, зараз ми по вечорах з дітьми весь час біля каміна проводимо(правда там ще ремонт іде повним ходом, але це нам не мішає).
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
а про такий будиночок я теж мрію, а то тулимось у малюсінькій двокімнатній квартирці, у чотирьох, і то на селі!
Щиро бажаю здійснення твоїх мрій! А ми вчотирьох живем хоч і у трикімнатній квартирі, але арендованій, та ще над центральною дорогою. Крім того, що шум-гам-пил, та ще господарі попередили, що скоро будуть квартиру виставляти на продаж. Такої дешевої ми уже не знайдем квартири в аренду. І своєї не має за що купити. Лишень діляночку малесеньку спромоглись купити за містом, от і мріємо, що колись зможемо там побудуватись. А поки ні кухні нормальної, ні спальні...
А ми вчотирьох живем хоч і у трикімнатній квартирі, але арендованій,
ми також уже 12 років орендуємо квартиру. Минулого тижня переїхали вже на 5-ту, попередню дуже швидко продали і потрібно було за тиждень виселитись, так що мрія про власне житло - це найбільша мрія не тільки моя, але і моїх діток))