А оце "наші" сходи на другий поверх з гостьової А отак приблизно має виглядати сам будиночок. Про великий будинок з колонами я не мрію, мрії у мені земні, але поки на жаль все залишається у цих самих мріях.
eleneska, яка красива мрія і мені такий стиль до вподоби. ще хочу сказати на рахунок теплої підлоги,дуже класна штука, в мене і на кухні і у ванній поставили,вже два роки гріємося,дуже зручно, і ні каплі не жалію,в нас маленька донька,то можна не переживати ,що цілий час грається на підлозі
Ой,мені хоча б квартиру 3-кімнатну Я про будинок поки і не мрію... В мене вкартира - то навіть не мрія,а нав"язлива ідея,яка мені спокою не дає.....Я вже до деталей знаю,яка в мене кухня буде,спальня,ванна Мій чоловік завжди жартує,шо взяв собі жінку "дорогу" - все найкраще хоче
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Ой,дівчата,тоску наганяють такі фотки.В нас,слава Богу квартира є,але для нас вже трохи затісна-двоє дітей все-таки.От і моя мрія-хоча б на третю кімнату колись заробити. А взагалі і будинок мати я теж мрію,але малоймовірно,що ця велика мрія нам буде під силу.Але завжди кажу:хто багато хоче-той багато чого доб"ється,якщо прикладе до цього максимум зусиль.
тут в майбутньому буде шкіряний диванчик і стіл,а це в нас таке велике вікно на кухні ,і така плитка ,а ось такого типу хочу меблі,тільк це фото кутового гарнітура,а в нас буде прямий, десь на березень будуть готові
Чогось мені згадалося.....в нас на кухню немає дверей - лише арка.І ото питання мене трохи турбує.Це трохи не практично.І запахи всі на квартиру йдуть і постукати посудом нормално,коли дитина спить,теж не вдається, і навіть,коли якась гостина вдома,то всі недорізані шматки ковбас,хліба і тортів,купа закусок,що не помістилися в холодильнику - все на виду в гостей.Як дасть Бог,свою кухню - то двері точно поставимо - мені якось так затишніше і впевненіше.Але,це,мабуть,як кому
В мами моєї теж двері стоять...Робили ремонт і не забирали їх.Зараз,до речі,кухню нову збирають їй - ходить щаслива!!!! нарешті буде краса на повну А то ремонт зробили вже місяць тому, а кухню ніяк завести не могли
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
eleneska, дуже гарні сходи, мені такй стиль подобвається, а про такий будиночок я теж мрію, а то тулимось у малюсінькій двокімнатній квартирці, у чотирьох, і то на селі!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Христя по фотографії не видно , в нас є двері просто перед кухнею є невеличкий коридорчик, між ним і кухнею арка, в коридорчику,а ми його називаємо апендецит, стоїть холодильник і майбутня шафка з посудою,далі йдуть двері,а тоді загальний коридор