Ще є в мене, дівчатка, одне питання. Чи чули ви про таке, що тепер вікна(навіть пластикові) внутрішні , наприклад з балкону до кімнати, роблять в тон міжкімнатних дверей та підлоги, а дехто під тон стін. Мій чоловік загорівся, а я проти того. А якщо захочемо поміняти пізніше колір стін чи обої, то тоді що???
В нас ситуація була унікальна - Хлопці, у, яких ми заказували, на той момент тількі-но почали працювати з тією фірмою, і ми в них були першими. То вони нам принесли папку з тими сертифікатами, дозволами, висновками. Звичайно, все продивилися, сумнівів не виникло. Та й ще один момент - хлопці раніше працювали з закордоними фірмами, але ж чомусь перейшли на нашіх виробників. Та й якщо і виникнуть якісь питання, то вирішити їх, напевно, буде трохи легше, бо роблять плівку у Днепрі
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Ще хочу поділитись тими фото інтерєрів, які мені найбільше подобаються і з яких планую взяти щось для себе. На цій фото зверніть увагу на столик у формі книг, а сама кімната трохи як кажуть завалена.
Все гарне, тепер ще майстрам треба так зробити. А то нам деякі попадають, що кажуть, що нам покажуть свої роботи, а не ми їм чужі. То ми з ними одразу прощаємось.