я якраз ту книжку з трояндою збиралась на днях замовити))) Слухай, ти не можеш мені відсканувати пару сторінок, або сфотографувати?
Можу сфоткати , попробую завтра (зараз малий не дасть) , а відсканувати не зможу... Я хотіла з Англіі замовляти , десь на 50-60 грн дешевше би мало бути, а думаю -куплю зараз , поки є гроші ,щоб вчитись...
я знаю що в неті можна скачати багато книг Алана Дана, можливо і така є
Швидше всього , що так і є. Я просто після того анг. журналу, який я певно вже разів 50 передивлялась(дуже приємне видання) -то дуже книжку хотіла , по наівності (чи то , вибачайте, "по глупості") інакше то уявляла. Я вже одну тепер скачала з нета в PDF форматі за 2009 рік- значить , що і інші можна.Може,не так приємно читати і дивитись, як книжку- але ті книжечки то немаленькі гроші.
У мене є Алан Данн Sugarcraft Flower Arranging в pdf. І велика колекція журналів Wilton по прикрашанню тортів, і ще купа всього (і журналів, і книг по прикрашанню)...Якби було де виставити, я б закинула...
Так , так - то і є ця книжка з трояндою. Я тільки що також іі з російського сайту скачала. Це ж треба було витратитись, щоб нормально добратись до компа і спробувати скачати .На компі навіть яскравіше, ніж у книжці- там трохи"блєкло" і матово. Можна ставити посилання на сайти де скачати- це в тому випадку , коли зберігати не вийде , там ж файли великі. То мусить Натонька то питання вирішити, як там вже краще.
Я з тобою повністю погоджуюсь, це напевно вийде дорожче, якщо вирахувати вагу підложок ( кожної по 100 шт ) .
не так вага, як нестандартні розміри посилки - на пошті рахують обємну вагу
я минулого тижня брала підложки на складі Люлек - швидко й зручно - в пятницю заплатила, в понеділок вже отримала (хоча спочатку потрібен був лише агар-агар - там гарна ціна на нього)...
Так , так - то і є ця книжка з трояндою. Я тільки що також іі з російського сайту скачала.
знаю, що вона - по твоїй обкладинці побачила. Скачала з рутрекера - там багато всього можна знайти, як пошукати Просто я, виходячи з того, що моя книжкова шафа не гумова, перейшла на електронні книги, якщо щось треба потримати в руках з рецептів чи майстер-класів - роздруковую в кольорі, а потім в папочку Та й книжки зручно читати - якщо не подобається - не шкода викинути
Ось на цьому сайті багато цікавого для створення квітів знайдете http://www.hobby-land.kiev.ua/search/?searchstring=тычинки&x=18&y=15 Головне правильно ввести що саме шукаєте - проволку, №, тичинки або просто вводите назву квітки. Ціни приємно здивують.
Його навіть можна реально відвідати м. Київ, Бульвар Лесі Українки, 28, 2-ой підїзд, 1-ий поверх, оф.41 (5 хв від метро Печерська)