Привіт , дівчатка!Надіюсь ,що пишу в потрібному розділі. Колись купила недорогу книжку за 40 грн "Сахарные цветы", ще й на форумі у нас десь раніше ми цю книжку обговорювали і я писала ,що мені не "особо сподобалась".Забираю своі слова назад , бо відносно своєі ціни то є нормальна книжка. Тепер так кажу, бо зробила собі подарунок- купила книжку Алана Дана по класичним цукровим квітам і квітковим композиціям(недешева ця книжечка дуже...). Так , як ця книжка розписана в інтернеті як дуже докладна і професійна - то моя думка,що не варто іі купляти, щось то зовсім не так аж цікаво... Докладних фото багато немає, особо не розписано + квіти дивні, дуже темні + більш на огородні схожі, аніж на класичні(те фото ,що на обкладинці певно і є найкраще...)
Ще виставляю фото весільного анг. журналу- дуже файний, мастер - класів немає , але є хороші фото весільних тортиків , на яких добре видні навіть дрібні деталі і можна зрозуміти , як то все зроблено(ну чи здогадатись).Я його з Англіі замовляла ,раніше виходив коло70-80 грн, а тепер подорожчав вдічі(почали окремо пакувати) і по пересилці невигідно- шкода... Надіюсь ,що ця інформація стане комусь у пригоді.