Ішов Миколай бородатий повз мою хату, попросила я його подарунок передати.
Так гарно і складно вийшло,наче вірш!!!!!
Цитата: Irenka
Просив передати подаруночки-гостинці в родину одній господиньці.
Тут також віршами написано!!Що не повідомлення,то вірші.А я напишу без віршів,колись також їх складала,а зараз чогось муза дуже рідко приходить!!Скупилася сьогодні вже остаточно,докупила деякі дрібнички,і у вівторок побіжу зранку на почту відправляти,бо у понеділок у нашому відділенні вихідний!!
Дорогі дівчатка! Зустріла я вчора Миколая і передав Він мені солодко-кухонно-символічно-новорічні подаруночки для однієї дрімфудівської господиньки. Бідкався мені, що снігу нема, і санями не може поїхати. То я маю відповідальну місію - відправити пакуночок через пошту, щоб "залізний кінь" довіз одній чарівній паняночці гостинці.
Пізно у вечірній час Миколай Святий до нас Так тихенько приходив, Так легенько залишив Подарунки і гостинці
І прохав щоб я передала чарівній форумчаночці невеличкий пакуночок до свят Різдвяних. Ну що ж прохання його я виконала сьогодні ж не затримучи й передала. Маю надію моя чарівна господинька все отримає в торбинці. З великим нетерпінням буду чекати і надіятись що наша Укрпошта зпрацює вправно і наш з Миколаєм пакуночок прийде вчасно до нашої господиньки.
Через поле, через гай, та попід мою хату, ішов святий Миколай з подарунками до дрімфудівських дівчаток.Миколай був старий-престарий, з довгою бородою, з великим-превеликим мішком, який ще як набіду подерся, тож він дуже сильно просив аби я допомогла йому порозсилати подаруночки чемний форумляночці.Атак як я теж чемна і послушна то послухала святого Миколая і відправила поштою подарунок адресатові Тож дорога моя форумляночко, чекай на подарунок від святого Миколая і від мене, і я з нетерпінням буду чекати на твої відгуки(ну бо пошта не те що святий Миколай, може і спізнити)
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
І через Вінниччину йшов Миколай, якраз біля моєї домівки, постукав у віконце і запитав чи не забула я про гостинчика гарній господинці. Дякую Миколаю, що нагадав, тож я швиденько, щоб його не затримувати, почимчикувала на пошту. Гарненько загорнула подаруночок і відправила його Укрпоштівськими помічниками Миколая своїй Дрімфудівській подружці. Тож поглядайте у свої поштові сриньки, обіцяли, що через 3 -4 дні подаруночок надійде до адресата.
В понеділок, надвечір"я Приключилась чудасія: З-під ялинки, прям під ноги Плигнув зайчик білоногий. Зморений вже і голодний Просить раптом допомоги: "Ось біжу від Миколая - Я йому допомагаю!!! Прошу вас я сильно-сильно Передати господині Файній, чуйній, домовитій Подарунок цей сповитий" Подарунок я взяла, Поштою відправила! Тож чекай-но, Господинє, На даруночок цей дивний!
PS Перепрошую за "корявость слога", то муза снізошла....та якось так кривенько)))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Як в нас тут цього року рифмовано звітуються господині, по-хорошому вражена! Я ще не готова звітувати, але, крім подарунка тепер маю шукати і вірші якісь, бо просто так вже не получиться написати: відправила сьогодні посилку, то зовсім некрасиво буде, не в тему!!!!