Оце на тобі(((( Так хотіла приєднатися, але за цього капосного комп"ютера не встигла (він в мене вирішив похворіти)((( Хоч плач... Вже чекаю наступного року.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Ну, ось, нарешті, дух свята завітав і до нашої оселі! Живемо в очікуванні різдвяного Дива , і так хочеться поділитися своїми відчуттями з усім світом!!! Мій Миколайчик трохи підстаркуватий, плентається повільно, та й добиратися йому з Полтавщини трішки далі, ніж іншим, тому сьогодні я вже не втерпіла й виштовхала його в дорогу, щоб завчасно доправив гостинчик у одну з родин. Дорога моя Дрімфудчаночко, за кілька днів ти отримаєш маленький пакуночок. Понад усе мені хочеться, щоб ці дрібнички подарували Тобі й Твоїй родині бодай граминку радості, відчуття близького свята, щоб сповнили Ваші серця теплом добра й надії.
Ланочка у нас передовик!!! Я теж нині збиралась відправити пакуночок, але додивилась, що нема індексу в адресі. Попросила Волошечку уточнити, бо інакше у нас в Москві на пошті можуть не прийняти. Сподіваюсь, у понеділок відправлю. Може, хоч до Нового року дійде))))
Оце на тобі(((( Так хотіла приєднатися, але за цього капосного комп"ютера не встигла (він в мене вирішив похворіти)((( Хоч плач... Вже чекаю наступного року.
Сашунь, може в нас є ще хтось такий, що не встиг? може зарадимо чимось?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ой, дивлюсь вже багато хто зустрів Миколая. Так приємно, ятакож з ним зустрілась. Поздоровався, віддав пакунок і пішов. А я виконаю прохання передам кому треба
Ішов Миколай бородатий повз мою хату, попросила я його подарунок передати. Хоч казав він, що зашвидко, але згодивсь... і поїхав...
Дорога форумляночко, сподіваюсь мій маленький пакуночок принесе у ваш дім крапельку радості і тепла. Бажаю вам в мирі і щасті дочекатись до новорічних і різдвяних свят, з приємністю їх відсвяткувати.
З повагою, idianka ;-))
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Ой і я сьогодні довго Миколая шукала, але нарешті зустріла в центрі міста. Просив передати подаруночки-гостинці в родину одній господиньці. А я вже в понеділок обов"язково передам Укрпоштою.
Я сьогодні також випадково зустріла Миколайка, він передав пакунок і просив терміново відправити його за адресою однієї форумляночки, яку написав на новорічній листівці! Маю велику відповідальність послухати Миколая і виконати його прохання
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: