Накінець-то мої дітиска дали мені трошки спокою і я змогла заладувати знимки. Звіт мого подаруночка від Світланки-lana. В ньому був рушничок-серветка на стіл, набір рукавичка і прихватка, кумедна іграшка на ялинку, магніт на холодильник, записничок, аби туди писати переписи, формочки для льоду, і чеколядки. Дуже нам сподобались ті чеколядки, і вже маю замовлення, що як буду в рідних краях то мушу таких накупити. :) Велике дякую від моєї малечі, бо вона в мене будь-яких чеколядок не їсть, а ось ці їла з задоволенням.
Привіт усім!!!!!!! Я сьогодні до вас зі звітом і великими подяками за прекрасні подарунки. А слова подяки адресовані Каті (gutka) . Ну і як завжди підводить наша пошта, подарунок на пошті був ще 14 числа, і коли я сьогодні забирала то заповняла одразу повторне яке було виписано...от так нам роблять. Та все позаду і подарунки уже нас тішать у посилочці були чудові подарунки для мене і для моїх діток, хлопці одразу взялись за іграшки ну а я за своє... чудесний святковий рушничок(як ціла картина), силіконова прихватка, цукерничка, паперові формочки на кекси, велика пачка паприки, приправи, пуденги, улюблені мої цукерочки, шоколадка, насіння гарбуза, щоб на наступний рік мати солоденького гарбузика(дякую велике, бо ж такого ще не зустрічала) і цікавенький сантаклаус з прищіпкою і до нього відкриточка з привітанням. Катю, щиро вдячнна за прекрасні дарунки, за святковий настрій який витає у нашій хаті і хочу побажати і вашій сім"ї веселих і солодких свят Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом, зігріє вам сердце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, оселяться щастя та спокій у нім! Катю, щиро вдячна за подарунки.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
дуже рада що вже все у тебе вдома, що встигла до Миколая, бо ж так переживала, думала невже пошта загубила коробочку з даруночками, там для твого старшенького я поклала ручку - вона у нас дуже популярна на даний час серед школярів, її називають ручка-шпаргалка або шпіон, нею можна написати слово яке буде видно на папері тількі якщо на нього посвітити тим лазерним світлом що у коробочці разом з ручкою а насіннячко з моїх гарбузів, я тільки такі вирощую щороку у себе на грядці
Всі хваляться тими футболками,хваляться,а показати хоч би хтось один здогадався. Тож прошу,як каже Ластівка, "повидєлуваться" комусь,хто отримав такого чудового подарунка.
Видєлувацця можу тільки я, всі інші - чемні. Тримайте футболочку і мені нову орхідейку Миколай приніс, то вже похвалюсь тут
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
там для твого старшенького я поклала ручку - вона у нас дуже популярна
чесно сказати я з тим нерозібралась, а от малий з чоловіком одразу сказали мені що це таке...бо вже стикались раніше з таким.... gutka, все класне і все пригодиться, дещо вже у використанні...дякую за подаруночки!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!