Olenochka, і в тебе інспекторка є, все мусить проконтролювати)))
шось починаю трошки хвилюватись де то мої олені з подаруночком бігають? чи пристали до якоїсь копиці сіна та й стоять чи де?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Olenochka, і в тебе інспекторка є, все мусить проконтролювати)))
Без неї ніц не проходить! А в пакунку була відкритка з побажаннями веселих свят, плетені тарілочки (мій чоловік уже давно пилив коли купимо такі ),плетені зірочки прикраса на ялинку, чудові вишиті серветки(моя слабість люблю вишите усе ),пречудова сумка вишита шоколадка і журнали з рецептами !. Марійко дуже, дуже дякую за чудові подарунки!!!!!!Бажаю тобі і твоїй сімї веселих Різдвяних свят і щасливого Нового року!!!!Дівчата вітаю усїх з подарунками і переживаю а де ж мій бродить?
Оленочко, я щаслива що мій маленький Миколайчик вже завітав до Вашої домівки. Рада що подаруночки Вам сподобались, я довго і з радістю і від щирого серця їх для Тебе вибирала. Приємно що змогла подарувати Вам святковий настрій.
Ще раз вітаю ТЕбе і Твою родину з наступаючими святами:
Нехай вам засяють Різдвяні вогні! Здоров'я й добробуту в вашій сім'ї! Бажаю, щоб завжди робота була, І щоб раділа вся ваша сім'я. Щоб рік що наступить, Був кращим за всіх, Вам злагоди в домі і в справах усіх!
І так... Дочекалася я поки поспить моя крихітка, і тільки -но вона прокинулася, ми мерщій, за 5 хвилин зібралися, і щодуху до пошти, насилу відсапалися, язик на шиї... відхекалася, тай вимагаю посилочку. Ось її вже в руках тримаю, радості не має меж. Посилку в коляску і додому. Нетерплячка, аж руки сверблять, так хотілося розпакувати подаруночка. Не встигла розгледіти подаруночки, як дітки вже доїли смачненькі цукерочки, і з криками видирали одне в одного подарунки.
Дорога, Наталочка, (Наталія3105) щиро дякую тобі за приємні гостинці. Я раділа наче дитинка, синочок все питав хто це нам подаруночки передав, я кажу, що святий Миколай. Дуже все сподобалося. Чомусь фото негрузиться... Дівчаткам похвалюся, що мені Миколайчик передав вітальну листівочку, силіконову формочку для ведмедиків (якраз саме таку шукала, у нас чомусь немає), різачок з багатьма колесиками (ще не розібралася з його призначенням, чоловік каже, що макарони домашні різати), кухонну рукавичку та прихватку, багато цукерків, барвники - зелений, червоний та коричневий, розпушувач, згущувач, ванільний цукор та срібні цукрові кульки, та шей діткам книжечки. Наталочко, бажаю тобі та всій твоїй родині достатку та радості, здоров'я та божої благодаті. Гарних та веселих вам свят.
Отримала і я сьогодні подарунок від Миколая-utya. І то спочатку я його отримала на пошті, на якій була з іншого приводу і так між іншим спитала чи є щось для мене, а потім прийшло й повідомлення про посилку. Може то ще прийти і потребувати від них ще один пакунок : нібито нічого не знаю, нічого не отримувала
В пакунку були: набір-рукавичка, хапачка, рушничок, ялинкові прикраси, Тірамісу, Збиті вершки фірми dr.Oetker, Пудинг Emix, цукрові намистини і шоколадка. Дякую, Валя, за подарунки!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.