але не для похвали(хоча завжди приємно її чути),а для критики
Галинко тобі не критику потрібно слухати, а похвалу.Квіти бездогані як на мій погляд також я згідна з Ірискою, що потрібно більш натуральний колір, тоді нерозлічиш від справжніх.
Ти жартуєш? яка критика? Квіти просто суперові, а щодо відтінку - це не проблема, вивели чорні троянди виведуть і такі. А може вже і вони є Ще раз - Молодчинка!
Дівчаточка,я дуже вдячна за хороші слова:значить можна класти їх на торт,я вже навіть придумала,як він буде виглядати. А щодо відтінку-то голубі є,навіть в продажі,але ж знову повторюся-це було зроблено з залишків мастики.
Привіт, всім! Моі перші троянди- "звучить !", а подібні на маленькі піони. Не сильно мала натхнення, бо спішили на ДН- на ходу доробляла , щоб на торт поставити (дарувала імениннику), сухих фарб нормальних немаю- тому відтіняла кандуріном. Треба деколи посміятись трохи над своіми "шедеврами" )
нінок, Ну на Піони вони не схожі, а ось на дуже розквітлі троянди - так, але все ж таки троянди. Я ось тільки не дуже зрозуміла, ти поспішала( нічого що на"ти") і вони( пелюстки) не підсохли , чи ти перші не до кінця обкрутила навколо пупляха. Як ти починаєш їх робити? І я б сказала, що троянди як на перші не погані. Не ображайся тільки, я хочу допомогти, хоча самій ще треба, щоб під казали. Може дівчата ще щось скажуть.
Ти що , як можна!Я тільки надіюсь на те , що з вами всіма навчуся краще робити . Ліпила зразу до бутона прорізану квітку , не по одному пелюстку. Висихали швидко, останні 2шт -то за ті 30 хв , що збиралась , так висохли ,(може того, що в кухні жарко) що зняла зі всіх зубочистки і кріпила на торт так. Наступні буду старатися краще , бо спішка якось забирає натхнення.
Ліпила зразу до бутона прорізану квітку , не по одному пелюстку
Я так ще не пробувала робити. Хоча купила штучку, незнаю як вона називається, пище що для троянди, на 5 пелюсток. Треба таки сісти і попробувати. Спішка так заважає, я майже все роблю вночі, коли малеча спить