Квіти (з цукру)
Натонька прагну досконалості...
9 листопада 2011 21:52
Зірочка з неба
Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008
ICQ:--
Бали: 14626
Виставляємо сюди квіти, тільки без тортів.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму ! Як правильно оформити рецепт
Lusuchka
23 січня 2012 14:02
Файна господиня
Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011
ICQ:--
Бали: 2612
Цитата: Яілатан
Спішка так заважає, я майже все роблю вночі, коли малеча спить
Тут я з вами згідна, я також все вночі роблю, а свекруха з чоловіком сваряться, не розуміють мого захоплення
Яілатан
23 січня 2012 14:09
Файна господиня
Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011
ICQ:--
Бали: 3848
Lusuchka , До мене тільки на "ти", будь-ласка. А то щось не дуже добре себе почуваю, коли таквсе офіційозно)))
galalviv
23 січня 2012 22:05
Файна господиня
Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011
ICQ:--
Бали: 4853
Цитата: Яілатан
Я так ще не пробувала робити. Хоча купила штучку, незнаю як вона називається, пище що для троянди, на 5 пелюсток.
То класна штука,мені не хватило такої,то я для перших пелюсток пристосувала ще радянську формочку для сухариків.
Myra
25 січня 2012 18:22
Молода господинька
Репутація: 178
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 119
Реєстрація: 3.01.2012
ICQ:--
Бали: 386
Тіко сильно не смійтеся)) Я перший раз в житю зробила мастіку. То мали бути лілії білі. Подібні?
наталька
25 січня 2012 18:26
Файна господиня
Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011
ICQ:--
Бали: 1801
Myra ,
навіть дуже
а що то в серединці?
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Myra
25 січня 2012 18:29
Молода господинька
Репутація: 178
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 119
Реєстрація: 3.01.2012
ICQ:--
Бали: 386
Цитата: наталька
навіть дуже а що то в серединці?
Уря!!! Дякую)))
Та в середині то мали бути тичинки, але вийшли троха загрубі
Та сама мастіка, жовта тільки
galalviv
25 січня 2012 18:39
Файна господиня
Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011
ICQ:--
Бали: 4853
Myra , Краї пелюстків треба прокатувати,щоб були тоненькі,тоді природніший вигляд,ну і якусь текстуру нанести на них,і трошки від центру затонувати.А тичинки спробуй зробити з тоненької вермишельки,кінчики якої треба вмакнути в шоколад-з мастики вони не вийдуть тоненькими,а будуть грубі,не природньо виглядатимуть,та й падатимуть.А вже пестик(забула як на українській мові),то з мастики,але я вставляю ще зубочистку для надійності,бо теж може впасти. Ой,стільки написала.Може мої поради зайві,але я з найкращими намірами.
Myra
25 січня 2012 18:45
Молода господинька
Репутація: 178
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 119
Реєстрація: 3.01.2012
ICQ:--
Бали: 386
galalviv дякую)) Поради зайвими не бувають))) (хоч я дечого і не зрозуміла)
Я того всього не знаю, бо ніколи тим не займалася, просто побавилася трохи))) То на другий раз буду знати)))
galalviv
29 січня 2012 18:48
Файна господиня
Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011
ICQ:--
Бали: 4853
Натонька ,
Я тут дивлюсь на твої маки,буду вчитися їх робити,і в мене питання:серединка,оте зелененьке,то як робиться,якась форма є ,чи як? Просвіти мене,хочу зробити,щоб гарно було.Будь ласка!
KotMarta
29 січня 2012 19:01
Файна господиня
Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010
ICQ:--
Бали: 3008
Цитата: Myra
Подібні?
Подібні , а все решту написала
galalviv ,
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 23 листопада 2024 14:46
Зараз на сайті
Всього на сайті: 43
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні