Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Квіти (з цукру)
Натонька
прагну досконалості...
9 листопада 2011 21:52
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Виставляємо сюди квіти, тільки без тортів.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
28 грудня 2011 14:46
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
oksenya75,
квіти просто чудові, як справжні. :winked:
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
28 грудня 2011 16:54
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: oksenya75
Ось моя краса!!!! Сама робила))))

композиція просто чудо супер
Перейти на початок сторінки
yaarysya
11 січня 2012 12:16
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Ой, дівчаточка яка краса :love: , просто віднімає мову.
І я,і я хочу на такі курси :wink: , але у Львові. Думаю тут не менше буде бажаючих повчитися ніж у Дніпропетровську.
Перейти на початок сторінки
galalviv
18 січня 2012 11:37
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Хочу показати вам троянди,які я зробила,але не для похвали(хоча завжди приємно її чути),а для критики.Чомусь ці квіти нелегко мені даються і ,перш ніж комусь вліпити їх на торт,хочу виправити свої помилки.

Вибачте за якість фото-не буде з мене фотографа,якби плівковий фотоапарат,то б дорого обходилось моє фотографування.
Чекаю на зауваження.
Перейти на початок сторінки
нінок
18 січня 2012 11:46
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Galalviv, привіт і всім також ! Квіти гарні і акуратні - я таких ще не вмію,
якби мати гарні фарби- можна затонувати в темніший від оригінала колір кінці пелюсток ( а може й ще бутон всередині.)Я ще " чайник", але вдосконалюватись можна завжди.думаю , наші майстрині порадять краще.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
18 січня 2012 13:03
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
galalviv, мовчати більше не можу - мені дуже подобаються!!!! :winked: . Може хтось і знайде якісь недоліки, але як на мене - натурально, акуратно. Відтворення - подібні до справжніх!!!! :3fb:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
marjana
18 січня 2012 13:06
Повідомлення #47


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 8.10.2011

ICQ:--

Бали: 320
Квіти дуже гарні і виглядають наче справжні. :a0a:
А з якої вони мастики???
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
18 січня 2012 13:22
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
galalviv,
Як на мене троянди немов справжні. Тільки було б краще в якомусь більш натуральному кольорі.
Перейти на початок сторінки
galalviv
18 січня 2012 13:32
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
нінок,
Pito4ka,
marjana,
Іриска,
Дівчатка ,дякую,звичайно,не чекала таких хороших відгуків,а приємно як :what:
Цитата: marjana
А з якої вони мастики???

Мастика з мармишок
Цитата: Іриска
Тільки було б краще в якомусь більш натуральному кольорі.

Згідна,але це експеримент з залишків мастики з попереднього тортика.Хоча така екзотика теж є і зустрічається в квіткових магазинах.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
18 січня 2012 13:47
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: galalviv
Згідна,але це експеримент з залишків мастики з попереднього тортика.

Я так і подумала, бо сама бувало експерементую з залишків.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 08:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100