Вже пройшло майже пів року,а молоко і далі тече.Знаю,що так не має бути, а шо з тим робити не знаю.
краще звернутися до лікаря - у нас у Львові на Мєчнікова в пологовому дуже хороші дівчата (дуже приємні і помічні) - спеціалісти по ГВ. Вони допомагають і після пологів, звертаються до них і щоб припинити ГВ.
Старшу донечку я годувала 7 місяців, вона сама кинула груди, навіть з пляшки не хотіла пити молока. А Синочка годувала до року, потім він почав бавитись а не їсти, і я старим дідівським способом зробила компрес з камфорного спирту і перевязалась, за 3 дні молоко пропало. На мою думку по дитині видно коли вона готова відлучитись від ГВ. Таблеток Я непила, бо вони дуже гормональні.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Я свою доню годувала до двох років.Після її дня народження намастила цицю перцем і вона не хотіла брати,бо пекло.Мала би ще хотіла гамати цицю,але в мене вже просто не було сили.Вона вночі по п"ять разів вставала і їла дуже погано.А в мене молоко перегорало 8 днів.Такі груди тверді були і боліли шо я не могла до них торкнутися.Я їх перев"язувала,але молоко не сціжувала(бо ще б прибувало),також пила одну таблетку(але я думаю шо вона не дуже допомагає,тільки задурно 60грн відвалила).Зараз вже все пройшло і я вже трохи починаю відсипатися...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Ой, а в мене проблема, моя манюна мені прокусила сосок. Вже другий тиждень болить, ніяк не заживає. Біль нестерпний. Але мушу терпіти, бо ще не хочу відлучати свою донечку від її найбільшої радості. Зараз донечці 1,7 рочків, а планую годувати до 2 рочків. На червень вже записалися в садочок.
в мене був мус я відлучала в жару влітку, бо були вже проблеми з грудьми, (мала не ссала, а я цідилась молокососом) якби не пила бромкрептину а зразу достінекс то може б швидко все перегоріло, а так два тижні мучилась
Це все забобони. То кожного справа: вірити чи ні. Моя лікарка каже, що треба відлучати, пізньою весною або літом, коли в дитини укріплений імунітет, немає ніяких інфекцій, бо для дитини це стрес, а якщо ще якась інфекція, то може захворіти. Моєму синочку через тиждень рік, до літа буду годувати точно.
Моя свекруха каже, що треба відлучати, коли сади цвітуть, то дитина буде багатою.