Натонька, Хочу вставити своі 5 копійок, була я з чоловіком в неділю в ашані, так як в мене ідеальна зорова пам,ять ,я побачила знайому людину і це були Ви Натонька з чоловіком, ми не знайомі і я не наважилась підійти, але відмітила що Ви така маленька і мініатюрна,звичайно животик є, а як інакше,но він не великий,а такий як має бути .Саме головне щоб Ви були здорові і щасливі і нікого не слухайте!!!Зараз багато злих людей.
Дівчата, хто в очікуванні малятка і хто в плануванні.Дай Вам всім Бог здоровя і всого найліпшого.Не слухайте нікого,не переживайте хто що скаже.Тіштися і моліться за малюка,не всі мають таке щастя. Є таке прислівя що людина деколи скаже * не по замислу злому а по дурості своїй*.Скаже не подумавши ,що комусь це не приємно або болить а слово вже вилетіло.Коли моя бабця ходила вагітна з четвертою дитиною казала *буде ВЖЕ четверо * а свекруха її поправляє,кажи *буде ТІЛЬКИ четверо* . Ми з чоловіком планували і в моїх сорок народити дитину,до того все відкладали,то одне,то друге а потім стало пізно.Тепер шкодуємо,дівчата наші повиростали,живуть окремо та ще і не близько.Тепер будемо чекати внуків .
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Натонько а цікавим можна відповідати, що тільки Богу відомо коли дитя зявиться на світ. І дітки зявляються у той час коли вони готові до зустрічі з мамою.
Тереза, О, я надіюсь я чемна була?)) Бо я ледве доїхала до того Львова, так закачало в маршрутці, що жах (( Не дуже добре себе почувала. Там стільки людей було! Як то можна мене там було помітити?))) А люди не злі, просто не вміють контролювати емоції, і як шось на думці, то одразу говорять, не знаючи, що когось може щось образити. Я теж таким грішу на жаль і ненароком когось ображаю.
Цитата: Nataly Cake
тож як чужі питають то відповідаю в кінці зими чи на початку весни, не уточняю коли саме
Ну я вже якось приблизно так і почала казати теж))
Цитата: Darka
а свекруха її поправляє,кажи *буде ТІЛЬКИ четверо* .
О, гарна ідея така)) А ми теж відкладали-відкладали, поки лікарка мені не сказала, що ще рік-два і може нічого не вийти і я одразу настрашилась))) Тому вже не відкладали))
Цитата: ОЛЕСЯ
а цікавим можна відповідати, що тільки Богу відомо коли дитя зявиться на світ.
О, тепер так і буду казати))) Класно дуже))) Як маленьку назвали?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, Я ,як побачу людину чи на фото,чи так,то запам'ятаю на довго,потім правда згадую звідки я знаю цю людину ,а Ви просто пару раз біля нас проходили,чи ми біля Вас,там є де походити і зустрітись.Я теж можу образити людину бо люблю пошуткувати,але коли бачу,що це не так весело зразу вибачаюсь.Зараз ітак важкі часи для всіх.
Я теж так грішу. Інколи невдало пожартувати можу.І хороші знайомі кажуть жартома, що я "Язва". За що дуже соромно. Вибачте, ще раз за верхній пост, просто це для мене наболіле Коли ходила вдруге вагітна, то люди не дуже переймались тим що говорять. Мені було образливо... Всіх люблю, всім радості від малечі і МИРУ
Олесю,і то дійсно чиста правда,сама в цьому переконалася,перший син народився на тиждень раніше строку,який мені ставили,а другий,то взагалі аж на дві неділі!!!