Дівчатка підкажіть будь-ласка,чи хтось виривав зуба під час вагітності?Я знаю що потрібно лікаря попередити провагітність,бо по- моїму він вводить інакшу анастезію.Підскажіть
Мар"яночко!!!З Різдвом Христовим!!! Під час вагітності бажано лікувати зуби,обов"язково проводити їх санацію.Дитина росте і забирає на розвиток кісткової системи кальцій з організму матері. Видаляти зуб-по мірі необхідності.Вводять анастезію зі зменшеним вмістом адреналіну,попередити лікаря треба . В нас лікуюються вагітні жіночки,до них завжди особливий підхід і увага. Але ми не видаляємо зуби,намагаємося зберегти навіть бенадійний ,-на перший погляд ,корінь.
зберегти навіть бенадійний ,-на перший погляд ,корінь.
Так мені зберегли зуб пі час вагітності!!!! Бо розкрошився буквально за 2 тижні((( Лікарку попередила, то вона заспокоїла мене, що таку анестезію роблять діткам.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Vajnrauh, мабуть найправильніша порада у такй ситуації, це знайти гарного кваліфіованого лікаря, який вникне ситуацію, і прийме правильне виважене професійне рішення. А можливо і рвати нічого не треба буде, а все обійдеться лікуванням.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Вікторія,так,дітям також роблять анастезію послаблену. Рішення приймає лікар:видаляти чи лікувати Під час вагітності їсти твердий сир,молочні продукти,готувати страви з кукурудзяного борошна,їсти кукурудзу у натуральному вигляді,слідкувати за яснами ,користуватися флосами,-для видалення м"яких відкладень між зубами.І все буде добре,дорогі дівчатка!
Vajnrauh, ти непереживай якщо потрібно вирвати то сміло рви того зуба, мені на сьоморму місяці теж прийшлося вирвати зуб мудрості, то анестезію давалим подвійну, бо та перша неподіяла(у вагітних так буває)то нічого, на дитинку це невплинуло зовсім бо це рахувалася місцева анестезія, так що ти непереживай, а як вагітним роблять операції на апендицит, чи ще щось, тож заспокійся, нехвилюйся і все буде добре, а з зубом незатягуй, бо потім ще гірше може бути, по собі знаю!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Я не знаю як лікування під час вагітності, але коли я годувала дитину ... то ходила до стоматолога.. правда попереджала про "годування" то давали просто іншу анастезіїю, і все було добре... І ще одне, той стоматолог казала, що і під час вагістності теж можна лікувати зуби..
що і під час вагістності теж можна лікувати зуби..
я також ходила до стоматолога коли годувала малу , щоб пломбу поставити то він сказав, що бажано пломбу не ставити бо гормональний збій так як пломба може довго не протриматись, а рвати і все інше тобто лікувати то можна
Дівчата,дякую за поради та підтримку.Зуб вирвати доведеться,бо ще до вагітності лікувавши зуби стоматолог сказав що зуб втрачено і треба його видалити.Я з цим трішки затянула,а тепер маю,що маю.Але після вихідних піду до лікаря.