А чому б не визначати овуляцію та пробувати саме в ці дні? Я за порадою лікаря так і робила, капала слину на мою лінзу Ователь, роздивлялася, записувала, і коли вже точно навчилася її визначати, ми з чоловіком змогли завагітніти. Не треба відчаю, намагайтеся розслабитися та застосувати науку.
Я згідна) мені мама довгий час казала що в нас буде хлопчик, вона не вірила що буде дівчинка напевно до самих пологів, бо за її прикметами чи як там воно називається мав би бути хлопчик)))) ну але тепер не може зупинитись, постійно купує для внучки щось нове і дуже сильно любить ту пістьошку))
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Ой, я хоча і зовсім не активна форумчанка, а як влучно заходжу - тут просто чудові новини! Натонька, дівчатка, вітаю вас з найкращими відчуттями і подіями , що відбуваються в вашому житті! Це найкраще, що стається з нами ! Ми собі з Божої ласки після перерви в 12 років подарували таку радість 2 роки тому). Маю 2-х дівчаток -майже 14 і 2 роки. Скажу вам, що цей стан як наркотик, та й вік піджимає, тому плануємо третю дитинку. Якраз цими днями щось надумали, а тут однодумці скрізь і всюди!)))))
Привіт всім! Я за вас рада і вітаю!!! Дітки це щастя! Сама маю вже двох, дівчинку 4,5 роки та хлопчика 1,4 роки. Готувати з ними саме задоволення. Але пекти вже стало складніше. Коли молодшенький був менший він спав майже завжди, то могла пекти і готувати досхочу, а зараз тільки з їх допомогою та у маленькій кількості. Вони мої помічники. Дай Боже кожному таке щастя!!!
У мене старша (6,5 р) цього року іде в школу, меньшій минуло 4 роки, і ми з нетерпінням чекаємо свого малюка який чи яка має народиться
Олеся, щиро вітаю!! До такого квітника красунечок ще гарненько пасуватиме малятко !! Нехай ростуть здоровенькі та щасливі твої щастячка!! І гарного тобі перебігу часу вагітності!!
Олеся, щиро вітаю!! До такого квітника красунечок ще гарненько пасуватиме малятко !! Нехай ростуть здоровенькі та щасливі твої щастячка!! І гарного тобі перебігу часу вагітності!!