Цитата: uliana_y
.Власниця готелю привітна львів"янка.
А сина Мироськом не звати її?
Нам, здається, на турфірмі пропнуватися ваш готельчик - до моря спускатися по сходах, 3-разове харчування, але там не всюди були кондиціонери (хоча ми своїми користуватися почали аж на другий тиждень, і то включали, поки нас не було в номері, бо дули на ліжко прямо в голову). Але я вибрала готель для дітей - з аквапарком - діти були дуже щасливі - годі було до хати загнати.
Ну і великий плюс - внизу в холі готелю був безкоштовний фай-вай - можна було ще підключити вай-фай швидкісний в номері (26грн/год) через термінал, але нам того було достатньо. Тому хол завжди був заповнений серйозними людьми з ноутами і веселими підлітками і тітоньками (як я
) з планшетами і нетбуками. Коли пропадав звязок - починався броунівський рух - більш рухливі ходили-придивлялися, чи є в інших є зв'язок.
У нас 1 лежак коштував 8 левів(це більше 40 гривень), 1 шезлонг - 8 левів - то виходило більше 120 грн/день за 2 шезлонги і парасольку) - як на мене це занадто дорого, тим паче, що було брудно - ми привезли зі собою парасольку, а великий пляжний рушник купила на місці...
Йогурти також нам дуже сподобалися - мала лопала із задоволенням, ми об'їдалися голоандським камамбером та німецьким брі (дешеві як борщ), запиваючи вином та закусуючи темним виноградом - така смакота!!!!
Улянко, а до пляжу у вас були сходи???