На вокзалі нам пропонували доїхати бусом за 300 грн, ну а перед 300 ще звичайно була ціна 400
Один ще другому казав, що ми нічого не розуміємо ще, що вони хотіли нам допомогти доїхати швидше, бо автобусом ми будемо їхати цілих 5 годин!!! Я аж в касі питала, чи то правда так туди далеко їхати ))) Насправді автобусом ми доїхали за 101 гривню і за півтори години. Вийшли коло Айвазовського і там уже шукали квартиру. Я чесно кажучи думала, що то вже остання зупинка і вийшла там, а тепер думаю, чого ми не поїхали зупинкою нижче і не шукали вже квартиру біля санаторію "Крим". Ну але вже нічого не поробиш
Казали тим, що здають квартири, що треба в районі "Криму" мені, але нас гарненько переконали в тому, що нам не треба туди
Значить, якщо ми будемо жити на горі, то квартира нам вийде дешевшою і кращою, і ми будемо жити коло дешевого базару і магазину. Ну але на горі... Ну але зекономимо гроші на вхід на пляж. Так що зняли ми однокімнатну квартиру майже біля Айвазовського за 350 грн. Ремонт, вода постійно, кондиціонер, телевізор, пральна машина, ну і вид на море))) Правда не знали ми ще, що означає "та вам спуститись до моря недалеко" Ну спуститись то таке, але от піднятись по сходах яких щось 300 штук, досить таки тяжкувато. Але там весело було те, що було багато маленьких кошенят, скакали білочки і в самому низу було двоє цуценят.
Покажу квартиру. Бардак, ніц не пороблю))) Закривайте очі))) Ну але хто хоче побачити, що я теж жива людина, і роблю безпорядки, то можете дивитись
Кухня
То там балкон такий, на одній частині стоїть холодильник, а на другій ліжко лишнє. Хто хотів більше свіжого повітря, той шов спати туди))))
Ото вже наша спальня.
Душ, умивальник
І туалет... добре, що хоч за стінкою! В котрий раз переконалась, що просто ненавиджу коли туалет і ванна разом. То таке можна робити тільки тоді, коли живеш сам один...
Умивальник поближче)))) То для тих, хто хоче подивитись, яким я порошком перу))) Ну а якщо чесно, то сфотографувала собі умивальник, на майбутнє, бо він мені сподобався, так як на нього можна багато чого покласти)))) Скажу ще вам по секрету, що перу тільки вручну, пральною машиною не користуюсь))