Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 5, А що Ви сьогодні готували ?
Soni
9 листопада 2011 09:26
Повідомлення #381


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Ланочко їду да ВАсссссссс, яке ж воно апетитне :winked:

А Вам швидшого одужання :a0a:
Перейти на початок сторінки
lana
9 листопада 2011 09:32
Повідомлення #382


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Soni,
Дякую і з нетерпінням чекаю. :wink: Марлеву пов"язку вже вдягла і профілактичні засоби- типу ПЕРЦІВКА приготувала :m0642:
Перейти на початок сторінки
Soni
9 листопада 2011 10:10
Повідомлення #383


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Ланочко з задоволенням!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Анелія
9 листопада 2011 11:24
Повідомлення #384


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422

А у нас сьогодні булочки "ОСИНЕ ГНІЗДО" від НЕТІК. Дякую за рецепт.

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
нетік
9 листопада 2011 14:48
Повідомлення #385


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Анелія, дуже вони в тебе апетитні!!! Як тобі їх смак?

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Анелія
9 листопада 2011 15:05
Повідомлення #386


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
Цитата: нетік
Як тобі їх смак?

Мммм. СМАК -ПАЛЬЧИКИ ОБЛИЖЕШ. ВЖЕ НЕ ЗАЛИШИЛОСЬ ЖОДНОЇ. :3fb:
ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ ЗА ЧУДОВИЙ РЕЦЕПТ :winked:

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
Irenka
9 листопада 2011 19:19
Повідомлення #387


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Катю Ваш Торфяник неймовірно повітряний!
Анелія
Осині гнізда апетитні!
Ланочко ну а ваш кендюх та ковбаска з кров"янкою то такі смакоти, аж слюнка навертається.
Цитата: lana
А восени - пиріжки або рулет з гарбузом та калиною

Так і хочеться відкусити шматочок.
А ще може поділитесь як Ви готуєте начинку з гарбуза та калини?
Перейти на початок сторінки
Христя
9 листопада 2011 20:16
Повідомлення #388


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: lana
Але вже готові й кендюх, і ковбаси, й кров"янки.

Ланочко,то неймовірно!!!! Що може бути кращим від домашнього м"ясця????!!!! :winked: :love: ото нагнали мені апетиту!!! не знаю тепер,що з ним робити :lol: Найбільше люблю домашню ковбаску!!!мнямка!!! :love: а от кров"янки не їм.....

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
lana
9 листопада 2011 20:23
Повідомлення #389


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Irenka
А ще може поділитесь як Ви готуєте начинку з гарбуза та калини?

Гарбуз нарізаю невеликими шматочками, засипаю цукром ( приблизно, як клубнику на варення) , залишаю хвилин 20 постояти- пускає сік. Потім варю під кришкою на середньому вогні , аж доки сік не википить, а нижній шар- починає карамелізуватися. Тоді гарбузу даю вихолонути.Відціжую (сироп все рівно трішки залишається). Він на смак виходить дуже солодкий. Коли на тісто викладаю шматочки гарбуза ( товстеньким шаром), посипаю зверху сирою калиною- десь приблизно 1 кетяг на рулет ( з норми тіста від Наталі або ще дуже добре підходить вельми смачне тісто від Майї Шутенко- виходить 2 великих рулета) .Під час випічки калина втрачає свою гіркоту і надає надзвичайного присмаку.

До речі, гарбуз можна приготувати зарані, він добре зберігається певний час.
Перейти на початок сторінки
lana
9 листопада 2011 20:32
Повідомлення #390


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Христя
не знаю тепер,що з ним робити

Поїзд на Полтаву ходить часто, то запрошую!!!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 5 травня 2024 02:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100