Цитата: Irenka
А ще може поділитесь як Ви готуєте начинку з гарбуза та калини?
Гарбуз нарізаю невеликими шматочками, засипаю цукром ( приблизно, як клубнику на варення) , залишаю хвилин 20 постояти- пускає сік. Потім варю під кришкою на середньому вогні , аж доки сік не википить, а нижній шар- починає карамелізуватися. Тоді гарбузу даю вихолонути.Відціжую (сироп все рівно трішки залишається). Він на смак виходить дуже солодкий. Коли на тісто викладаю шматочки гарбуза ( товстеньким шаром), посипаю зверху сирою калиною- десь приблизно 1 кетяг на рулет ( з норми тіста від Наталі або ще дуже добре підходить вельми смачне тісто від Майї Шутенко- виходить 2 великих рулета) .Під час випічки калина втрачає свою гіркоту і надає надзвичайного присмаку.
До речі, гарбуз можна приготувати зарані, він добре зберігається певний час.