Цитата: Irenka
дуже смачні Ваші Наполеони. А по якому рецепту спечені?
Тісто пробувала нове "творожний Наполеон" з Good-cook від shaknatalya
( мені потрібно було щось зробити зі старою велекою грудкою сиру)
На 400 гр сиру -3 яйця, 1 ст. цукру, 1,5 ч. ложки соди погашеної оцтом, біля 3 стаканів муки.
Просто я зробила одну помилку: якщо листковий Наполеон приймає як заварний крем так і масляний, то цей творожний Наполеон краще все ж тільки з заварним кремом робити, або з Шарлотом.
Перший торт зробила із заварним кремом - розлетівся за пів-дня. А на другий зробила крем -масло із згущенкою і горіхи в двой прослойках.
І через сутку, і на другу - крем окремо, коржі окремо, не з"єдналось.
Так що враховуйте мої помилки, будьте розумнішими!