Христя , роблю їх сама, бо ж італійські дуже дорогі а на смак такі ж.
Канареєчко! Але ж ти молодчина, що сама таке робиш! А я заглядала-заглядала на різні рецепти в неті... та й дозаглядалася, що вже помідори подорожчали!
Пекла сьогодні пляцок "Яблучний рай!" від Natalyadiva.Досить добрий, але для мене забагато будингу в яблуках. Ще не знаю як показати фото, розберуся додам
Роблю Зимовий український салат від Ірки-Шкірки, відстоюється. Хотіла би закрити в банки його, але не хочу паритися-стерилізувати. Маю надію, що так з"їмо порцію
ще зварила повидло з яблук і з оцтом, знову ж таки від Natalyadiva.
Хочу запитати - чи давала оцет в повидло, як в рецепті? Яке повидло на смак з оцтом, чи він відчувається? Просто щось не можу собі уявити ото поєднання: яблучне повидло+оцет.
Моя мама цього року спробувала цей рецепт . повидло чудове. оцту не чути. сказала тепер так буде робити завжди. Їй сусідка порадила, а виявляється тут є такий рецепт!
Дівчата всім рекомендую. сьогодні сама його спробувала.