Цитата: Христя
Канарейка,Мар"янка, а де ти береш ті вялені помідори чи то їх можна приготувати самому?
\
Христя , роблю їх сама, бо ж італійські дуже дорогі а на смак такі ж.
Помідори, сливки маленькі ріжу вздовж плоду. Потім порізані помідори, виставляю на деко на папір. Зверху посипаю морською сіллю і прованськими травами.Сушу при відкритій духовці при дуже низькій температурі десь 5-7 год. Потім складаю в банку, заливаю оливковою і соняшниковою олією навпіл, (бо саму оливкову не люблю). Потім її ж використовую до салату з фетою, або є до заправку в зупку.
Потім виставлю фото.
З.І. Цього року робила двома способами: 1 вибирала середику з помідорів, 2 помідори ціді, тобто розрізані навпіл. І так і так смачно, тільки 2 спосіб, вялені помідори виходять більш соковиті