М'ясні рулетики з омлетом
500гр. м'яса
2-3шт.яйця
3ст.лож вершків
50гр. молока
3 лож. борошна
майонез
зелена цибулька,
часник,
сіль,
перець.
Взбити яйця+ вершки +молоко +борошно + зелень + сіль. На жирній розігрітій сковороді спекти омлет.(виходить2-3,залежно від розміру сковороди і товщини самого омлету,бажано пекти тоненькі).
Вистудити, помастити майонезом, згорнути трубочкою і порізати на невеликі кусочки.
М'ясо порізати порціями, як на відбивні, легко відбити, помастити сіллю, перцем, часником. На кожен кусочок м'яса положити по кусочку омлета, згорнути рулетом. Форму для запікання змастити олією (в мене склянна) виложити м'ясні рулети і запікати в розігрітій духовці (приблизно 35- 40 хв. курячі і 50хв свинні). Перед подачею полити пахучим соусом ( 2ст лож. оливкової олії + 2 зуб. часнику + кріп ) Смачного!
Взято з групи Шеф повар(Однокласники)