Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Мої смаколики, Рецепти від Марійки
Марія Митник
10 січня 2012 18:55
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Pito4ka,
Дуже дякую! :no:

Куряча печінка тушкована з яблуками і апельсинами
Приготування
• 1 кг курячої печінки
• 4-5 цибулини
• 2-3 червоних яблука
• сіль, перець, цукор, волоський горіх
Печінку помити й обсушити. У гарячу сковорідку з рафінованою олією покласти печінку й не накриваючи обсмажити з однієї сторони, поки не зникне червоний колір. Коли одна сторона печінки підрум’яниться, перевернути і смажити з іншого боку. За 2-3 хвилини до готовності страву посолити і поперчити за смаком. Зверніть увагу, що додавати сіль рекомендується в кінці смаження, так печінка буде набагато ніжніша. Смажити потрібно на помірному вогні 10-12 хвилин до готовності. Готову печінку зняти з вогню і накрити кришкою.
На окремій сковорідці: нарізати напівкільцями цибулю, посолити, посипати цукром (2-3 чайні ложки) і обсмажити на олії до золотавого кольору. Після цього нарізати яблука тоненькими скибочками, додати до підсмаженої цибулі і перемішати. Найкраще для рецепту підходять кисло-солодкі яблука. Як тільки шматки яблук стануть м’якими, овочево-фруктову суміш посипати подрібненим горіхом і кубиками апельсини, перемішати і тушкувати ще 1-2 хвилини. Готовий гарнір повинен мати кисло-солодкий, духм’яний смак.
Накриваємо стіл: на тарілку викласти гарнір – смажену цибулю з яблуками, а зверху шматочки печінки. Страву прикрасити зеленню. Швидко, корисно і смачно. Смачного!
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
10 січня 2012 19:09
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Лануся07,
Персики з м'ясом
Консервовані персики 1 банка
200гр вареного м'яса(будь яке, але краще куряче)
100гр твердого сиру
1ст.л.майонезу
горіхи
Сир натерти на дрібному терку.
Добавити порізане варене м'ясо. Все перемішати заправити майонезом.
З персиків злити рідину.
Наповнити їх начинкою. Зверху посипати горіхами(дрібно порізані).
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
12 січня 2012 16:21
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Після святкових наїдків захотілося кисленького. :lol:
Сьогодні
Розсольник

Перейти на початок сторінки
natalliyas
12 січня 2012 17:53
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Марія.Ого, скільки смаколиків у вас. Дуже смачно все виглядає. Дякую за рецeпти, будем пробувати.

Повідомлення відредагував natalliyas - 12 січня 2012 18:04
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
14 січня 2012 16:24
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Запрошую на каву і пляцок "Кручений" :m0642:
Перейти на початок сторінки
наталька
14 січня 2012 16:29
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Марія Митник,
:m0566: вже збираюсь, :m0529: :amam: я готова, залиште і мені кусочок

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
marinkastst
14 січня 2012 16:45
Повідомлення #127


Молода господинька
  • 34

Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 61
Реєстрація: 5.02.2011

ICQ:--

Бали: 216
Все таке смачне і апетитне, але найбільше мені хочеться спробувати вашого розсольнику кисленького :winked: заздрю вашій родині, по-доброму, такі смаколики готуєте :3fb:
Перейти на початок сторінки
боженка
14 січня 2012 19:55
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857

це вам за святковий стіл і за смачні рецепти!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Соніко
14 січня 2012 21:01
Повідомлення #129


Молода господинька
  • 34

Репутація: 6
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 30
Реєстрація: 15.04.2011

ICQ:--

Бали: 95
Пробувала "Куряча печінка тушкована з яблуками і апельсинами" Смак неперевершений. :m05108: Окреме дякую від чоловіка, він обожнює печінку. :winked:
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
15 січня 2012 20:47
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
наталька,
marinkastst,
боженка,
Соніко,
Дівчатка, всім дуже вдячна за відгуки і плюсики! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 21:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100