Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
Рімма
20 лютого 2013 21:39
Повідомлення #210


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: Ластівка
яка орієнтовна вартість короваю з прикрасами прісним тістом?

вибач, що відразу не відповіла. Три поверхи - 500 грн, це зі своїх продуктів.

Дякую дівчатам за інф-ю про СМС.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
21 лютого 2013 00:23
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Рімма
а де ви СМС купуєте?
або в Рівному на базарі. Фірма Украса знаходиться у Рівному. А ще украса продає цукрову пасту і я бачила короваї обтягнені нею.
Перейти на початок сторінки
muzarom
21 лютого 2013 01:27
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: інна
я використовую аптечну,в пачці 60 таблеток коштує 18-25 гривень в залежності від аптеки. Мелю на кавомолці і додаю до мастики

якщо можна скажіть будь-ласка назву таблеток або покажіть упаковку на фото, бо я вже шукала то в нас не знайшла.
Перейти на початок сторінки
інна
21 лютого 2013 15:32
Повідомлення #213


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794

ось така,в упаковці 100 штук,в аптеках буває рідко
.але думаю можна замовити(жінки її купляють для схуднення)

Цитата: Галиночка
А ще украса продає цукрову пасту і я бачила короваї обтягнені нею.

я б не радила цьою мастикою обтягати вона висихає і тріскається я пробувала,нею обтягати торт,її добре додавати до фігурок замість желатинової,щоб скоріше сохли
Перейти на початок сторінки
galalviv
21 лютого 2013 17:00
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
інна,
то замість СМС давати в мастику ?-я правильно зрозуміла ? А як воно заміняє СМС -1:1 ?
Перейти на початок сторінки
інна
21 лютого 2013 19:00
Повідомлення #215


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
я роблю з нею ось таку мастику(написано що це рицепт Татьяни Хегай)даю один до одного-важу на електроній вазі,мастика для квітів
цукрова пудра 500 гр
СМС 12 гр
желатин порошковий 12гр
холодна вода(прямий з холодильника) 35гр
кукурудзяний сироп 50гр
білок 1 шт
сік лимона трохи за бажанням
кокосовий жир трохи(приблизно 1-2 чайних ложки)


1. просіювати цукрову пудру через ситечко
2. додати в цукрову пудру СМС і добре перемішати
3. у окремій посудев холодну воду додати желатин і розмішати до пюреподібного стану
4. поставити чашку з желатином на парову лазню, додати трохи кокосового жиру, постійно мішати, поки не розтане
5. додати сироп і також постійно мішати, поки не "розтане"
6. перемішати пудру з желатиновою масою, додати білок і лимонний сік
7. все гарненько вимісити
Глюкозу замінила медом,кокосовий жир-рафінованою олією,розкачується дуже тонко,сохне теж швидко,можу показати знеї троянди ,але до ідеалу вони ще дуууууууже далекі
Перейти на початок сторінки
muzarom
21 лютого 2013 23:25
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
інна,
дякую! :a0a: . Буду шукати в аптеках)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
22 лютого 2013 09:53
Повідомлення #217


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
інна,
переведіть будь-ласка на українську.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Рімма
22 лютого 2013 11:14
Повідомлення #218


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Дівчата, а хто пробував користуватися мастикою на трагаканті? Як вона вам?
Перейти на початок сторінки
lenameln
23 лютого 2013 13:53
Повідомлення #219


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
Мною тільки оформлений коровай.

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 17:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100