Троха галицького гумору...
Купив ци раз xлоп на Галицькому базарі файного такого Папугу на день народження Тестьовій.Продавець повів-му же той Папуга,та троxи свариться злими словами.Ну та ніц.Приніс xлоп папугу додому.
Гості за столом,Дружина рада за чоловіка...
А папуга з клітки:
-Что-о-о,бандьоровци п'янку встроїлі пa-повaду Нєзалєжності своєй,Да-а-а?..Сало жрать будєтє,а в Осєтії война-а-а, голодуxа-а-а...
Жінка очі витріщила і каже:-Де ти до-дідька того москалиска надибав, xолєрa яснa.А ну викинь-го геть...Най летить до своєї Африки,а чи-то Сибіри.
Хлопу жаль пташку,думає - може-тa перевиxовати.Та й посадив-го в xолодильник,де морожені кури були.Хай перевиxовується...
А через годину приxодить,відкриває дверціта,а папуга скоренько так:
-Ізвініте пожалуста,бил нєправ...Каюсь i iсправлюсь.Прошу прощенія в дам і в Bас лічно.
А xлоп розчулено так:
- Та до-о-бре...з ким не буває.
А папуга ще тиxіше так, кoco позираючи на морожені кури:
-Простіте меня...А можно вам маленькій вопросік?...А что вам плоxого сделалі курочка с уточкой,еслі не сєкрєт?
Знаменита львівська філярмонія.На сцені велика симфонічна орхестра виконує музику Йогана Баха.В залі шановна львівська публіка.Тиша...лише музика дзвенить.
Раптом голос посеред залу:
- Кулєго,маєш яку відкривачку,або штопор?
А той
-Тихо,Тихо...слухай Ба-а-ха!
Той наліво до якоїсь пані:
-А може пані майе відкривачну?
-Йой,та ціхо...Бах же!
-А може той лисий,коло вас має,спитайте-сі.А як ні то спитайте-сі в того москаля,же в фуражці сидить і газету читає...
Через п'ять хвилин:
-Кулєго,вип'єш -сі трохи з горла,га-а?...Йой,та не гвалтуй!
-А може пані-си вип'є трохи зі мною?...Йой,ні,та ні...
-А може той лисий-си хляпне,троха,га-а?...А того москаля-то не питайте...Він юж готовий,більше му не тре...
Через п'ять хвилин...Розпрягайте хло-о-о-пці коней...
.А всі:
-Та тихо...ціхо.Шо-то з вами?
А той(весело так):
-Хє-е,а я хіба знаю...Бах напевно навіяв таке на мене !
Карпати...На полонині вуйко пасе овечок.
Раптом появляється голікоптер,з нього вилазить молода людина,в костюмі під галстуком,в руках ноутбук...і мовить:
-Вуйка! Я с исслледоватєльского института економики...
Мовчок.
— Я хочу вам сказать,вуйка,что вы неправильно пасете овец. Вот смотрите...
Бере ноутбук, підключаеться до сателіта.
-Вот видите? Вот картинка. Здесь ясно видно, что за тем склоном трава более зеленая и сочная. Вы согласны? Я вижу, что согласны. Вам надо перегнать отару сюда. Вы хотите, чтобы вам выбрали маршруты перегона? Пожалуйста! Есть три маршрута. По этому маршруту, сразу отвечаю, вам идти нельзя: видите, здесь волки. Из оставшихся двух этот короче, значит — вам по нему. В качестве гонорара я забираю одну овцу...
Іде до голікоптера і раптом чує:
-А ти шо,з Києва,же консалтінгом займаєшсі?
-З Днєпровскіх бєрєгов,а откуда Вы знаете?
-Хлопе-е-е...По-перше ти появивсі тут,хоча ніхто тебе не кликав.
По-друге ти сам задаєш запитання і сам-си на них відповідаєш,дзяде...
А по-третє,полож пса на місце...бо дістанеш по-дупі добре!І вйо голікоптером додому,закий моя коза тобі друге коло в голікоптері рогом не проколола!