Українець в американській бані помилково сів на гарячий камінь . Крик , мати .. До нього підходить американець , та й питає: - Speak English ? - Та нє-є , спік сраку !
Одружилися Оксана (українка) та Серьожа (Росія), живуть у Росії. На різдвяні свята, Оксана вмовила коханого поїхати до свого села, що в Карпатах, відпочити, показати свої традиції, фольклор. Та цей Серьожа – боїться відходити далеко від хати. Йому ж на родіне казали, що «бандеровцы тебя убьют»! Оксана нервує, каже: от тобі пляшка горілки, пампушки, сало, іди в село, до людей, скажеш Христос народився, і все буде гаразд. Дурні ці твої друзі, що таке тобі розповідали, в нас тут нормальні хлопці, ніхто тебе не чіпатиме, послухаєш як колядують, може й з ними спробуєш! Наледве відправила. Проходить пів години, той Серожа як вривається до хати як навіжений, двері на замок, очі великі, слина з писка, шапку загубив. – Та що ж таке сталося, любий, невже вовки знову до села підійшли? – Да я… к ним…. с открытой душой! Прихожу, бутылку ставлю на стол, ґоворю им, как ты учила. “- Христос нараділся!!!” А они, все хором, как заорут “- Славімо його!!!” А хрен вы меня словите!…
— Тату, коли ти мені купиш обіцяний велосипед? — Тоді, коли за допомогою виваженої монетарної політики уряду, прозорої і чесної приватизації, збільшення інвестування у вітчизняну економіку іноземного капіталу, державної підтримки малого та середнього бізнесу, виведення обігових коштів із тіні стабілізується наш сімейний бюджет, синку. — Я й не здогадувався, тату, що слово «ніколи» можна передати такою довжелезною фразою!
Вчителька: - Ну що, діти, виконали домашнє завдання - з'ясували зріст африканських пігмеїв? Встає Вовочка. - Завдання виконане! Зріст африканських пігмеїв: 1 метр, 12 сантиметрів. - Звідки така точність? - Та я запитав у мами. - Ну і що вона сказала? - Вона сказала, що всі африканські пігмеї їй до задниці
- Мене дружина привчає до здорового способу життя - говорить що дуже корисно їсти сиру їжу. - Так, моя теж готувати не любить
Кум лежить в реанімації в комі, прийшов його відвідати кум, тай примовляє над ним -Куме,а я ж горілочки приніс, та сальця, та огірочків квашених, як жаль! -Приніс, то наливай! -Куме, то ви ж у комі!!! -Кома це не крапка, наливай!
Зустрілися у бані троє: робітник, директор та депутат. Роздяглися - і у всіх по коліна. У робітника - руки, у директора - пузо, у депутата - язик.
Приходить чоловік додому з пилесосом. Жінка: -Ти що пилосос купив? -Ні не купив.Уявляєш, сьогодні зустрів твою подружку.Ми пішли до неї додому, випили, закусили.Тут вона роздяглася і говорить мені так ніжно-ніжно: -Бери що хочеш..... -І що????!!!! -Ну я і взяв пилосос......в господарці все пригодиться.
1. -Мама, а як ми з'явилися на світ? - Нас створив Господь. - А татко каже, що ми пішли від мавп. - Ну я тобі про своїх родичів розповідаю, а татко - про своїх...
2.Свекруха - це мати ідеального сина, якому жахливо не повезло з дружиною.
3. Як тато скаже, так по-маминому і буде!
4. Мудра жінка повина тримати чоловіка під каблуком, але так, що б він думав, що замість каблука у нього на голові корона.
5. Якщо п'янці не можна запобігти, її треба очолити
6.Коли йдеться про чужі гріхи - ми судді...коли про свої- ми адвокати!!!
7. З точки зору чоловіків, всі дарунки для дівчат діляться на дві категорії: 1) Їй таке не подобається. 2) На хр*на воно їй.
8.Одно слово в загсі і ти одружений.Одне слово уві сні і ти...розведений..
9.- Записав свою дружину на карате. - Ну і? - Навчився пилососити, готувати, а від прання просто тягнуся.
10. Бог дав нам родичів. Слава богу, друзів ми вибираємо самі
11. Якщо ваш чоловік почав стежити за модою, починайте, стежити за чоловіком ...
ПИРОГ С КОНЬЯКОМ (шутка) (ЕСЛИ НЕ ПОПРОБУЕТЕ,ПОТЕРЯЕТЕ МНОГО!!! ) 1 стакан сахара 2 стакана сухофруктов 1 стакан воды Горсть орехов 4 яйца 250г масла 1 лимон 2 маленьких литра коньяка!
Прежде чем начать месить тесто, попробуй коньяк- хорош ли? Взбей масло миксером до воздушности. Попробуй еще раз коньяк- действительно ли он высшего качества.?Для этого налей полный стакан и выпей до дна. повторяется 2 раза. Добавь 2 ложки сахара и попробуй вновь. Разбей в миску яйца и брось туда эти странные, сморщенные фрукты... Попробуй коньяк на консистенцию... Выключи миксер. Застрявшие фрукты хорошо вытаскивать ножницами! Брось лимон в миксер и выжми туда же орехи. Добавь сахар и вообще всего ,чего хочешь. Вымажи духовку маслом и поверни её на 360 градусов... Выброси миску из окна и допей коньяк, наплюй на пирог и иди спать!