lana рада що розсмішила. Хочу ще розказати дівчатам скільки чоловіків треба мати. 1- чоловік. якому нічого не розказують і нічого не показують. 2-коханець. якому все показують але нічого не розказують. 3- гініколог. якому все показують і все розказують. і 4-начальник. як прикаже.
lana, це навіть вже не смішно. мало того що у нас однакові меблі на кухні, стільці до компа...нє, це містика якась!!!А малеча гарнюня така, доросла)))Стільки радості в хаті, так що Ланусю запасайся позитивом на цілий рік Тримайте трошки гумору від мене: Хочете дізнатися, що таке "блакитна кров"? Подивіться рекламу прокладок... ___ Чоловік повертається з відрядження, заходить, спокійно сідає до телевізора. Дружина, не витримавши: - Ну ти хоч поцілував би мене після розлуки! - Кохана, ми вже стільки років одружені, навіщо нам ці оргії?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Вранці дочка говорить мамі: – мамо, пам"ятаєш, ти мені говорила , что шлях до серця мужчини лежить через його шлунок?! – ну, так.. – так от, сьогодні вночі я знайшла інший шлях!
В ресторані: – Я вам рекомендую відбірних равликів. Наш ресторан славиться ними, – говорить метрдотель відвідувачу. – Ні, спасибі. Знаю я ваших равликів. Останнього разу один із них мене обслуговував.
Якщо в слові ХЛІБ допустити чотири помилки, вийде слово ПИВО!
За столом: – Ну, тамаду ми вибрали, залишилося вибрати аналітика. – А що він робитиме? – Він перевірятиме: а налито у всіх чи ні. ___ Елемент № 115 Назва: Жінка Символ: Fm Першовідкривач: Адам Атомна маса: 60 кг; також зустрічаються ізотопи від 40 до 250 кг Поширеність: дуже поширений Хімічні властивості: Дуже добре взаємодіє з Аu, Аg, Рt та іншими благородними металами. Поглинає речовини, що дорого коштують у великих кількостях. Може несподівано вибухнути. Швидко насичується етиловим спиртом. Активність варіюється в залежності від часу доби. Запобіжні засоби: При попаданні в недосвідчені руки представляє серйозну небезпеку. Забороняється мати більше одного зразка. Однак можна мати і більшу кількість зразків, але тримати їх слід окремо один від одного таким чином, щоб вони не взаємодіяли між собою. Фізичні властивості: Тане при певному впливі. Мимовільно закипає і без зовнішніх причин охолоджується. Коефіцієнт розширення: збільшується з роками. Мнеться при натисканні в певних місцях. Застосування: Широко застосовується в декоративних цілях, особливо в спортивних автомобілях. Є ефективним чистячим і миючим засобом. Допомагає розслабитися і зняти стрес.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого