Лотерея – це не полювання за успіхом, це полювання за невдахами. ______ Сваритися зі совїм начальником - все одно, що боротися в болоті зі свинею: в якийсь момент зауважуєш, що ти весь в болоті, в той час як свиня ловить кайф. _______ Після літніх канікул учителька запитує: – Ну, діти, розкажіть, які хороші вчинки ви здійснили? – Я! – тягне руку Вовочка. – Я здійснив відразу два хороших вчинки! – Цікаво, розкажи нам. – Один раз я в суботу поїхав до бабусі. Вона дуже зраділа. А в неділю, коли я почав збиратися додому, вона ще більше зраділа!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Життя дачника – це постійна боротьба з сусідськими дітьми, які вважають його город своїм, і своїми дітьми, які вважають його чужим.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Жінка приводить до лікаря свою донечку: - Лікарю, допоможіть, у неї очка весь час витріщені і усмішка з лиця не сходить. Лікар оглянув дитину і питає: - А ви їй косички слабше заплітати не пробували? ___ Розмова двох дітей: – У мене тато бізнесмен. А у тебе? – Не знаю. Чи то слюсар, чи то бухгалтер. – Як це? – Він увечері ніж точить, а вранці гроші рахує...
Шеф на зборах трудового колективу оголошує. Хто план виконає. той отримає шоколадку.Хтось з залу. Нам би зарплату. Шеф .Ніяких зарплат. Я уже шоколадки купив.