Спаси, сохрани меня Боже От булочек, джема, конфет, От жареной курочки тоже, От пряников, тортов, галет. От супа с лапшой, кулебяки, Ватрушек, пельменей, котлет. Картошка пусть будет мне бякой, И блинчикам крикну я - НЕТ! Пусть буду я лучше овечкой И буду лишь травку щипать, Тебя я молю бесконечно Пусть руки забудут хватать, И нос вечно лезть в холодильник, Чтоб что-то унюхать и съесть. О Боже! Сподобь в понедельник На злую диету мне сесть...
– Я дивлюся, ви жируєте! Ікра на столі! – Так вона ж кабачкова! – Так же ж відро! ________ Чоловік прокидається після добре відсвяткованого (закінчення пам'ятає смутно) дня народження, повертається до дружини. Вона дивиться на нього так докірливо і каже: - Ну що, алкоголік, нажерся вчора. Ти подивися на себе, перегаром пре як з бочки, пика опухла, очі… гм… (задумливо)…, а очі щасливі. _____ – Справжня лінь – це коли Вам лінь мити посуд в посудомийний машині.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Три етапи в житті жінки: 1. Коли вона набридає батькові; 2. Коли вона набридає чоловікові; 3. Коли вона набридає зятеві. __________ Чудова хвороба - склероз! Ніколи нічого не болить і кожний день дізнаєшся що-небудь новеньке!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Идут два мужика по улице. Впереди две женщины - одна брюнетка, другая блондинка. Один мужик говорит: - Блондинка - моя жена, брюнетка - моя любовница. Такая женщина в постели! Другой мужик говорит: - Брюнетка - моя жена, блондинка - моя любовница. Такая женщина в постели! Постояли, посмотрели друг на друга, помолчали... Хором: - Не, ну ведь могут, когда захотят!
Лежит постаревшая пара в супружеской постели: - Дорогой, а ты мне изменял? - Только один раз, милая, только один раз. - Эх... Hам бы щас этот раз пригодился...
- Па! А бабушка может выпить литр сока? - Может - Па! А два литра сока? - Может - Па! А сто литров сока? - Да хоть двести! Запомни, доця, когда теща живет на деньги зятя, она может есть и пить вагонами![
Рецепт коктейлю "Ідіот": 150 гр. кока-коли 50 гр. Hennessy X.O. ____ – Лікарю, мене турбує кашель. – Скільки Вам років? – Сімдесят п'ять. – В двадцять років Ви кашляли? – Ні. – А в сорок? – Також ні. – Так коли ж Вам кашляти, як не тепер?