- Чого ти такий сумний? - Та погортав одну книжку з сумним фіналом. - Яку? - Мою ощадну.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ви запитуєте мене, як виріішити проблему з якістю доріг? Відповідаю. Якщо ДАІ на дорогах заробляє, то нехай кожен конкретний інспектор свою ділянку дороги-годувальниці й ремонтує!
Перше правило бізнесу – поступай з іншим так, як він хотів би поступити з тобою. ___ Міжнародний конкурс –назвіть найбільше число але щоб його не знав наш новий супер-пупер комп’ютер. - Більйон! - знає… - Трильйон! - знає… - ДО ФІГА! Комп’ютер в шоці - НЕ ЗНАЮ і згорів. Зацікавилися організатори, що ж це за число, яке не знав їх комп - всім компам комп… - ДО ФІГА - ну як вам пояснити? Бачите залізничну колію? Ось як іди по ній і рахувати шпали, то коли буде "ну його на фіг" - то це тільки половина…
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
тримайте позитив:) Трагедія чоловіка: – Одружувався на красивій – виявилася розумною. _____ Чоловік напідпитку приходить під ранок додому. – Де ти був? Я всю ніч не зімкнула очей! – накидається на нього дружина. – А ти думаєш, я спав?.. ____ Загадка: Ви в літаку. Перед Вами кінь, за спиною – автомобіль. Де Ви знаходитеся? Відповідь: на каруселі.
Сила жінки не в тому що вона говорить, а в тому, скільки разів повторює. ___ "Стань зіркою" – такої пози світ ще не знав. ____ Якщо людина позбавлена почуття гумору, значить, було за що. ;)