Ластівка- -гумор про ...чоловіка,що пізно повернувся та.інші Дівчата,я коли читаю Ваші гуморески( всі без винятку ),одержую стільки приємних і позитивних емоцій ,що втома і напруга після робочого дня...зникають,як вчорашній сон!Дякую Вам за ці хвилини розрядки і бальзаму для душі!!!
Кому позитиву? Отримуйте: – Що таке по-англійському "I don't know"? – "Я не знаю". – Ось і я, кого не спитаю – ніхто не знає. _______ Маленький хлопчик дзвонить в службу порятунку: – Ало! Це служба порятунку?! У нас тут дятя і тьотя в ліфті застрягли! Судячи зі стогонів – тьотя поранена!..
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-Мамо,можна я скупаюсь? -Ні, це небезпечно! -А чому тато купається? -Тому, що застрахований на сто тисяч.... **** Китайця запитують: -Як вам Київ? -Тихо, спокійно, людей мало. **** Якось піймав Микола золоту рибку.Рибказаблагала відпустити й пообіцяла виконати три бажання.Замовив він три бажання і....стало в Миколи три свині
Сьогодні я розкажу вам, як стати душею компанії! Для цього вам буде потрібно пляшку горілки і … і, мабуть, все! _______ - Я бачу, капітане, у Вас поганий настрій? Що трапилося? - Я виграв в лотерею головний приз. - Так це ж чудово!!! - Кому як. Другий і третій призи грошові! А перший - круїз на нашому кораблі! ____ Зустрічаються двоє фермерів: - Ти вже клеймив свою худобу? - Так, з коровами ще нічого, а ось з бджолами довелося повозитися...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого