Насміялася, підняла собі настрій, дякую...правда вистачило лиш на 10 сторінок. дяка вам дівчата. Це ж як ліки, завтра прийматиму ще 10 сторінок на душу. А тепер тримайте від мене, оскільки сайт кулінарний то: Кава з огірком Дуже помічна на другий день після празникування уродин, народин, поминків і Дня незалежності. Візьміть літру окропу, киньте до нього чайну ложечку ячмінного напою «Аромат мулатки» з цикорієм, а біля нього ставите трилітровий слоїк з квашеними огірками в росолі. Росіл випиваєте і виїдаєте всі огірки. А запах від окропу з «Ароматом мулатки» на цикорії дасть вам повне відчуття кавопійності. Навіть якщо огірки в пивниці стояли з 1936 року. *** Запечений крілик «по-швабськи» для МерлюняЗа два дні, як наш завсідник Мерлюньо має дістати пенсию, треба злапати сивого кота. Ліпше, щоби то був коцур Замурзєвички, бо в неї всяка скотина дуже тлуста. Її виполокати, хутро пофарбувати «Веллою», поголити «Жилєтом» і здати на коси, а тушку спотрошити. Потому те тіло треба тримати півтора доби обома руками в окропі для дезінфекції. Коли коцур почервоніє, можна йому накласти в утробу все, що є на господарці: паприку, рис, сухі макарони, сухарі, митку до баняків і до смаку – краплю мастики до мештів. Тоді акуратно пришити котові вуха з підошов від старих черевиків і закрити крілика в духовці. Чекати, поки почне квилити. На третьому крику «Help!» кріля треба витягти, запхати до рота «дурачок» і полити відваром з конячих ратиць. Подавати найліпше вже теплому Мерлюньові з пивом «Гуцульським» (три шклянки оцту на відро води, ложка меду, 94 ложки соку з-під старої Василихи). Страву прикрасити одним маринованим «швабом».
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
і ще перед сном ось такий анекдотик, уявіть ситуацію
Тиха українська ніч... Хутір... У двері окремої хати стукає п'яний чоловік - Галю, відкрий... - Йди геть, Миколо, я на тебе о 11-ій чекала, ти не прийшов. Тук-тук-тук: - Галю, відкрий... - Йди геть, паскудо, зараз 3я година, я вареників зварила, хату прибрала, а ти не прийшов!!! Тук-тук-тук: - Ну Галю, відкрий... - Я й горілки нагнала, й борщу зварила, а ти... (голосно)Тук-тук-тук - Галю, аби ж це ти знала, чим це я стукаю... - Ну заходь вже, безцінний ти такий!!
Щоб зберегти мир в сім'ї, необхідне терпіння, любов, розуміння і принаймні два телевізори. *** – Що буде, якщо взяти 300 грам води, долити 100 грам медичного спирту, додати лавровий листок і настояти так з тиждень? Правильно!!! Бальзам Бітнера! *** В поліклініці сидять старенькі, черги до лікаря дожидаються, діляться своїми болячками. Тут один дідусь зауважує: – Це все фігня! Найбільша біль – це коли на старості років зуби прорізаються! – ?!!!! – Як, як… я тут недавно свою вставну щелепу випадково проковтнув…
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
- Дідусю,що таке рай і що таке пекло? - Рай,онучку, - це американська зарплатня,українська дружина,англійський дім і китайська їжа.А пекло - це китайський дім,англійська їжа,американська дружина й українська зарплатня.