Парубок запитав у священика: - Скажіть, отче, хіба грішно спати з дівчиною? Отче посміхаючись: - Звичайно, ні. Але справа в тому, що ви, молоді люди, не спите...
– Чим відрізняються інтелігенти від інтелектуалів? – Інтелектуали легко розмовляють такими словами, якими інтелігенти не дозволяють собі навіть думати!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ось натрипала на такі анекдоти, дуже смішно тільки на російській
- Официант, мне, пожалуйста, кофе со сливками! - Это нам раз плюнуть.
- Девушка, давайте по мороженому - Спасибо, я не пью - Ну и спи тогда сама...
После того как я переспала с мужем своей подруги, я стала совсем по-другому смотреть на нее. Как она может изменять такому чуткому и обаятельному человеку?!
Марина никогда не простила бы Серёже его очередную измену, но всё испортила новая норковая шуба.
- Эй, два расплывчатых пятна, не хотите потусоваться с близорукими парнями?!
День современной женщины: Прибралась в доме, подоила корову, вывела на луг,разбудила детей, накормила, отвезла в школу, наточила косу, пошла в чисто поле,накосила травы, уехала в офис, уволила идиотов,обналичила деньги,прибежала домой, нарубила дров, приготовила обед,накормила детей,отправила отчет в налоговую, побежала в поле,косила дотемна,час в салоне красоты, привела корову, подоила,приготовила ужин,накормила детей, искупала, уложила спать, помылась,зашла в интернет,схватила со стола краюху хлеба, перекусила и довольная-спать.Ночью подскочила!Мама дорогая ! УЖАС!!! Мужик то - нетраханый весь день на диване пролежал!..
Lana! Прочитала гумореску ..Супер!!!! Особливо кінцівка сподобалась.. .Бідні жінки...наготуй,прибери,за дітьми подивись ,все по господарству встигай...а ще й гарною треба бути і привабливою...а вдома ...чоловік дрімає на дивані,що аж яму пролежав....і чекає... поки ...його будуть кохати...! Хотілось би знати думку чоловіків з цього приводу...
Лає жінка чоловіка:"Я -варю і шию, І підлоги підмітаю,і каструлі мию, Він же-вернеться з роботи,влізе у піжаму, І дрімає на дивані,вже пролежав яму...!!!" А свекруха до невістки промовляє тихо: "Не чіпляйся ти до нього,-буде тобі лихо! Хвали Бога ,що сидить він в рідному гніздечку, Не блукає по пивничках,не скаче у "гречку", І нічого знати не хоче,крім сім"ї своєї, Таких скоро ....виставляти будуть у музеї!" Павло Глозовий
Кефір і оселедці!Авокадо і хрін!Квашена капуста і Гашене вапно!Ананас і засогша фарба!Любі гастрономічні капризи в магазині:" Все для вагітних!" ***** -Записав свою жінку на карате. -Ну і ?.... -Навчився пилесосити,готувати ,а від стірки взагалі тащусь!
З життєвої мудрості : – Все-таки у чоловіка повинна бути якась загадка… Інакше як пояснити його вміння все загадити? _______ гумор, що приходить з роками: Шлюб – це як зупа: перші ложки дуже гарячі, а останні – дуже холодні. Єдиний вихід – жерти чимшвидше і бігти за другим!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого