В магазині:-У вас спіралі для чайників є?-Спіралі??Для "чайників"?!?
Прокинувся мужик з будуна на кладовищі рано-рано вранці, темно ще. Йде по кладовищу, бачить гробар яму копає, ну-думає дай-но я його налякаю. Підходить ззаду: - У-у-у-у-у! Гробар риє далі не звертаючи уваги... - У-у-у-у-у! І знову ніякої реакції, копає не відволікається. Махнув рукою мужик, пішов до виходу. Біля хвіртки доганяє його гробар, б'є з усього розмаху по голові лопатою і погрожуючи пальцем говорить: - Цвинтарем гуляй скільки хочеш, а за територію не виходь!
Ворожіння на 1 січня, 7 січня, 14 січня. Придивіться уважно, в якій страві ви прокинулися: 1. У "Олів'є" - значить, рік пройде спокійно і традиційно. 2. У "Мімозі" - рік обіцяє нові знайомства (швидше за все, 8 Березня). 3. У "Оселедці під шубою" - рік не віщує нічого доброго - вам все-таки доведеться купити в цьому році дружині шубу. 4. У салаті з крабовими паличками - вас очікує бурхливий курортний роман. 5. У "Цезарі з куркою» - призначать начальником відділу в конторі. 6. У "Цезарі з креветками» - станете капітаном далекого плавання. 7. У солоних грибах або огірочках - вас ще рік будуть маринувати на старій посаді без збільшення зарплати. 8. У гарячих закусках - ви міцний чувак! 9. У торті - до поїздки в Прагу! Якщо ви промахнулися і нікуди не потрапили - рік буде непередбачуваним.
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Прийшов дідок до лікаря.... -Дохтор!Що мені робить я на одну можу,на другу можу,а на третю уже не можу..... -Діду!!!!Скільки вам років????? -Вісімдесят..... -Мені сорок,а я на одну можу,на другу можу,а на третю уже не можу..... -Дохтор!А ви про що???? -Про жінок! -А я про ступеньки......
Вчителька: - Ну що, діти, виконали домашнє завдання - з'ясували зріст африканських пігмеїв? Встає Вовочка. - Завдання виконане! Зріст африканських пігмеїв: 1 метр, 12 сантиметрів. - Звідки така точність? - Та я запитав у мами. - Ну і що вона сказала? - Вона сказала, що всі африканські пігмеї їй до з....ці
- Діти мої! Я вмираю, принесіть мені склянку води ... - Батько, 1 січня, всі вмирають, візьми і сам принеси!
--------------------
Новорічне вітання на регіональній гуцульській мові. Абис Новий рік вдзвіганив, Гоц ладних дарунків! Най бесаги принесе, радости й цілюнків. Була б моцна Вам родина, Колєги, сусіди! Най плодитси Вам маржина, Гет кі щезнут біди. Аби Вам поляриц завжди Опухав грошима. А би ВАС туск ніц не брав Не глохла машина. Хай у новім ГАДА році Вам везе щоднини Хай Вам родит на городі Бульба й мандарини! --------------------------- Дзвіганити - нести Гоц - водопад Бесаги - велика сумка через плече Хижа - хата Піцьошний -милий, красивий Фист - дужий Маржина - домашні тварини Поляриц - гаманець Туск -сум Гад - змія Бульба - картопля. -----------------------
- Дівчинко, ти з Китаю? - Ні, просто мама хвостик сильно затягнула.
Викладачка на парі: - Для мене не має значення, ходите ви до мене на пари чи ні. Я всіх оцінюю однаково. Приглушений голос із задніх парт: - Двісті гривень.
- Пані Галю, а де Андрійко? - Білочку ловить. - Велику? - Проспиться, розкаже.
Кордон. Митний огляд. В купе входить митник: - Наркотики? Зброя? Контрабанда?. Пасажир: - Мені чай з лимоном, будь ласка.
За кордоном, люди пристібають ремінь безпеки, з думкою, раптом аварія? І тільки в Україні, пристібаючи ремінь, думають раптом менти?
--------------------
Сиджу п"яна на дивані , Щось колготки в мене рвані , Під очима туш засозла , І розтягнута вся кофта , Десь цукерок назбирала .... Боже , це ж я щедрувала !!!!!