Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Гумор
валентинка)))
4 грудня 2012 11:39
Повідомлення #1101

• 0

Репутація: --
Група: Гості

Бали:
Сидять в хаті невістка з свекром та свекрухою. Свекруха каже:
- Все у нас до ладу. І живемо добре, і не лаємось, от тільки хата небілена.
Невістка:
- Які проблеми, мамо! Білила є?
- Є, а тільки щітки нема.
Невістка підбігла до свекра обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову:
- От і хата в нас побілена, а вікна непокрашені.
Невістка:
- Які проблеми, мамо! Краска є?
- Та є, от тільки кісточки нема.
Невістка підбігла до батька, обрізала вуса, зробила кісточку та покрасила вікна. Вечір. Вертається додому чоловік з роботи. Дивиться на груші батько сидить.
- Тату! А чого ви там сидете?
- Там, синку, у хаті дві курви зібралися пироги пекти. Так я оце не знаю чи є в них яйця чи нема!
Перейти на початок сторінки
наталька
13 грудня 2012 21:59
Повідомлення #1102

Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар

Бали: 1801
Новорічне привітання. Москва пише лист у Львів: „Пьём вино по рубль семь, хлеба, масла нет совсем, яйца видим только в бане, поздравляем, вас, львовьяне.” Львів відписує: „Відгодовуєм бики, п'єм горівку й коньяки, сало, шинка на столі, з Новим роком, москалі.

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Ірка-Шкірка
17 грудня 2012 10:38
Повідомлення #1103

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор

Бали: 7250
з нету:

Лист Миколаю мами двох дітей

Слава Ісусу Христу, святий Миколаю. Я – мама двох дітей. Я хоч і щаслива, але втомлена, невиспана і інколи зла жінка. Я знаю, що тебе не існує, але мушу сказати: то твої проблеми.

За недовгий, але важкий період своєї декретної відпустки я встигла забути як пахнуть духи Donna Karan New York (DKNY) green apple. Тому можеш потішити мене ними. Знаю, вони дорогі… але можеш зекономити на фломастерах для дітей. Купиш їм олівці.

На моїх вухах вже давно не висіли красиві сережки, бо старший син знищив ті, що в мене були. Я люблю срібло. Знаю, срібло дороге… зекономиш на розмальовках дітям. Купиш прості зошити. В них тоже можна малювати.

Була б вдячна за сумочку. Але не думай, що мені потрібна красива елегантна сумочка. Мені потрібна сумочка, з якою можна ходити в гості. Відповідно, в неї мають влізти 5 памперсів для однієї дитини, 7 памперсів для другої дитини, присипка для попи, велика пачка вологих серветок, сухі серветки, 2 пеленки, запасний бодік, іграшка-машинка для старшого сина і тарахкальце для меншої доньки. Якщо в цій сумці ще буде кишенька для дзеркальця – ціни їй не буде. Не подумай, що дзеркальце мені треба для того, щоб поправляти собі зачіску в маршрутці. В нього я дивлюсь чи заснула дитина в мене на руках.

Люблю я красиву білизну… Але ти святий… Якось негарно у святого білизну просити. Принесеш, як в дитинстві, трусики з качечками і колготки з начосом.

От що дійсно підніме мені настрій, так то новорічна гірлянда. Хвойна така. Бачила у американських фільмах, на перила сходів чіпляють. У мене теж є сходи і є перила. А причепити на них нема чого…

Якщо вже з грошима геть туго буде, то можна принести мені шарфа теплого або горнятко. Я не перебірлива. А шарфи і горнятка – моє слабке місце.

Дітям не неси нічого. Бо меншенькій тільки 3 місяці – вона ще не розуміє. …тай подушки у неї нема. А старшенький сам на горшок не ходить – буде йому уроком. Хоча десяток трусиків з качечками можеш подарувати. Буде в них какати поки не навчиться на горшок сідати.

Тобі ж бажаю міцного здоров'я багато грошей. О, і ледь не забула… будеш нині йти додому купи молока, губки для миття посуди і чогось до чаю.
Анелія
17 грудня 2012 18:10
Повідомлення #1104

Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі

Бали: 422
Уходя на работу жена попросила мужа записать рецепт киевского торта. Муж включил радио и приготовился записывать рецепт,но радио настроил между двух волн ( Москвой и Киевом ). В это время из Москвы передавали урок гимнастики, а из Киева - рецепт киевского торта. Муж еле успевал записывать: "Поднять обе ноги вверх, посыпать между ними мукой и хорошо растереть, залить полстакана молока, поставить ноги на ширину плеч,наклониться вперёд и помыть яйца в посуде, это повторить 5-6 раз после чего лечь на пол и бить яйца до тех пор пока не появится густая пена. Дыхание при этом должно быть совершенно спокойным. После прыжков на месте проверьте не осталось ли скорлупы на яйцах. Глубоко вздохнуть, всё перемешать и поставить на огонь. Через десять минут вынуть и растереть мокрым полотенцем. Затем можно одеваться и подавать на стол. :lol: p.s Вибачте що на російській

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Олюся
17 грудня 2012 18:32
Повідомлення #1105

Файна господиня
  • 51

Репутація: 512

Бали: 2063
- Кохана, яку каву тобі зробити?
- Я б хотіла міцну, але м'яку, стрімку і ніжну, котра б відкрила мені світ спокус і невимовної чутливості, додала б нових відчуттів...
- Чуєш, а може тобі просто горілки налити?

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Natalyi
17 грудня 2012 20:17
Повідомлення #1106

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399

Бали: 4579
Цитата: Ірка-Шкірка
Була б вдячна за сумочку. Але не думай, що мені потрібна красива елегантна сумочка. Мені потрібна сумочка, з якою можна ходити в гості. Відповідно, в неї мають влізти 5 памперсів для однієї дитини, 7 памперсів для другої дитини, присипка для попи, велика пачка вологих серветок, сухі серветки, 2 пеленки, запасний бодік, іграшка-машинка для старшого сина і тарахкальце для меншої доньки. Якщо в цій сумці ще буде кишенька для дзеркальця – ціни їй не буде. Не подумай, що дзеркальце мені треба для того, щоб поправляти собі зачіску в маршрутці. В нього я дивлюсь чи заснула дитина в мене на руках.

:lol: то про мене точно :m0549:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Pito4ka
17 грудня 2012 20:36
Повідомлення #1107

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284

Бали: 3426
Ірка-Шкірка, а дай тобі Бог здоров"я))))) :lol: Насміялася, аж щелепа болить)))))
А сумки я і досі вибираю побільше - щоб літр молока і буханка хліба помістилися :lol: Так що все з життя)))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Ірка-Шкірка
17 грудня 2012 23:02
Повідомлення #1108

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор

Бали: 7250
Цитата: Pito4ka
Ірка-Шкірка, а дай тобі Бог здоров"я))))) :lol: Насміялася, аж щелепа болить)))))
А сумки я і досі вибираю побільше - щоб літр молока і буханка хліба помістилися :lol: Так що все з життя)))

Дякую :m0512: !!! І тобі того ж :love: !!!
В мене також сумки, як у Мері Поппінс - з неї лише дома витягаєш, витягаєш...
lana
21 грудня 2012 00:13
Повідомлення #1109

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764

Бали: 4355
Зізнайтеся прямо зараз: у вас купа невідкладних справ, але замість того, щоб виконувати їх, ви читаєте анекдоти!
Кохання як шоколад:
Спочатку, як Баунті - "Райська насолода"
Несподівано зявляється Твікс - "Дві палички. Зроби паузу"
А потім Кіндер Сюрприз..
- Хлопчик, а ти школяр?
- Ні, я не школяр. я садист. я у садочок ходжу !
Хто-небудь ще, крім мене, зауважив, що інтервал від одного дня Кінця Світу до наступного стає все коротше і коротше?
Дорогі жінки! Не пиляйте своїх чоловіків! Вам з цією стружкою ще жити...
Як патріот і українець, вимагаю зробити російську мову другою офіційною! Бо без російського мату неможливо дати офіційну оцінку ні нашому Президенту, ні Кабміну, ні Верховній Раді!
Darka
22 грудня 2012 19:10
Повідомлення #1110

Файна господиня
  • 51

Репутація: 621

Бали: 712
До святкового настрою напишу анекдот з мого життя.
Літом дзвоню своїй знайомі,хочу її побачити.Не можу каже,іду до сина ялинку роздягати.
Питаю,а що ще стоїть досі з нового року? Стоїть вже третій рік,не можу вже дивитись :laughing:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 28 листопада 2024 18:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 17
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100