Мужик йде додому, зачепився за гілку. Йде і думає, ось прийду додому, візьму пилку і спиляю цю гілку до бісової матері. Заходить додому і кричить дружині: - Жінко! Де пила? - Та не пила я! - Шо ти гониш? Де ПИЛА я тебе питаю? - Ну у сусіда пила ... - А навіщо ти йому дала??? - Не давала я йому! - Як це не давала, якщо говориш, що пила у нього. - Ну дала разок, я ж не думала, що він такий піздабол!
Вчительці української мови сниться страшний сон, просинається в холдному поту і розповідає чолвіку: уявляєш, Янукович диктує, Азаров пише, а я маю той диктант провіряти.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Урок біології. Вчителька каже дітям: - Діти! Ви знаєте, що тичинка і маточка у квіточок - це органи розмноження. Із задньої парти Тимко: - Блін!!! А я їх нюхав!
Живу я в загальному добре. Але чомусь таке відчуття, що мій чоловік одружився вдаліше, ніж я вийшла заміж ...
Інтернет - це зараза ... гірше насіння у два рази!!!
П'яний чоловік хрясь! кулаком по столу: -Хто в домі хазяїн?! Дружина хрясь! сковорідкою по голові ... Заходить сусідка: -А що у тебе чоловік посеред кухні лежить? -Хазяїн! Де хоче, там і лежить
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
У той час, поки чоловіки, будучи хлопчиками, грають у війнушку і машинки, жінки, будучи дівчатками, відразу готуються до маніпулювання людьми і грають в ляльки.
Коли жінки стaють розумнішими, чоловіки нaзивaют їх «рaсчетлівими». А когдa їх рaсчети є точнішими, ніж чоловічі — стервaми!
В Інтернеті зустрічають по аватару, а проводжають по вмінню відокремлювати комами дієприслівникові звороти.
Думки жінок : Я - дівчина і я не хочу нормально пояснювати хлопцю, чому він винен. Я ХОЧУ СКАНДАЛ
Випив одночасно по пляшечці "Іммунеле" і "Актімель". Тепер знаю, що у біфідобактерій теж є ворогуючі угруповання ...
Прочитавши склад чіпсів, я вирішив, що корисніше буде з"їсти упаковку від них.
-Тату, що означає наш прапор? - Синій – небо, жовтий – поле. - А що означає прапор москалів? - Білі квіти на червоному цвинтарі. - А синiй? - А синій вони у нас вкрали.
-Привіт, говорити можеш? -Так, років з трьох.
Тільки в Україні є 3 тварини яких ніхто ніколи не бачив: 1) Ядрьона вош 2) Йоханий бабай 3) Бляха-муха
-Кохана, тобі не холодно? - Холодно. - Як добре, що я тепло вдівся.