Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
zhanetka, незнаю чи підійде, фото я вебкою перефотографувала з кулінарної енциклопедій бориса бурди, такий торт заказувала моя сестра на новосілля, може посв*ященя і новосілля не одне і тесаме, та всеодно подивися, може шось і роздивишся
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Костя Люда, досить цікава ідея з тапочками, той коврик можна зробити якогось веселішого кольору, і ще якогось кота там посадити, чи дитячу іграшку , чи просто на коврику фактурно зробити відтиск wellkom, коротше ту ідею треба добре обмізгувати
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Маю спекти вчительці на день народження торт розгорнуту книгу, тільки неможу придумати, що там написати. На одній сторінці мають бути троянди та надпис "Вітаємо з днем народження", а на іншій..? Може щось порадите?