Дівчатка, дуже надіюся на вашу допомогу. У мене з"явилося перше замовлення на торт. Шалено хвилююся. Подія - зустріч однокласників (10 років). Хочуть торт прикрашений мастикою. Що порадите, хочеться зробити щось оригінальне. Може хтось робив на таку подію, поділіться фото будь-ласка. Дякую на перед !
Міла 83,Навіть не думай, бо не вийде, мармелад буде тягнутись і засихати.... В Галини на торті справді листочки мальовані декоргелем з додаванням гелевих фарб! Я пробувала так малювати....ніби-то виходить, але то треба ще вміти гаро малювати...,а Галина художник, то ж вона знає всі підстави малювання!!! Такщо повторити так, як вона буде не просто!!!! Ось, що в мене вийшло:
Дівчатака, поможіть!!!! Треба тортик на хрещення для хлопчика, али якись не звичайний...Клієнтка просить, щоб можливо машина, а на нгьому дитятко,або голуби.....НЕ ЗНАЮ,ЯК ЦЕ ПОЄДНАТИ!!!!!!!!!!! Може щось незвичайне????? Я всі свої запаси уяви вичерпала!!!! ДОПОМОЖІТЬ З ІДЕЯМИ!!!!!! Може хтось має якісь фото???
колоски це стовідсотковий декор-гель! мари4ка, машина,голуби і дитина? )))) Дитина виглядає з вікна машини, а голуби ту машину тягнуть на шнурках О, як фантазія працює))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
реба тортик на хрещення для хлопчика, али якись не звичайний...Клієнтка просить, щоб можливо машина, а на нгьому дитятко,або голуби.....
шось я не знаю.......люди хочуть оригінальне,а просять машинки ну,але як то кажуть - бажання клієнта-закон!!!!Ото тобі Натонька підказала ідеальний варіант поєднання усіх елементів
Я собі щось зразу уявила качан капусти, а над ним(може на якихось дротиках для кріплення) лелека,яка несе в подолку дитинку.....як на мене,то оригінльно
в нас тут навіть хтось робив уже капусточу,але я знайшла чудове фото....може,комусь пригодиться
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
мари4ка, вибачте можливо за дурні питання, та підкажіть, а звичайний декор гель підійде, Ви його чимось розводите? у мене фарби гелеві я планую його покласти до кондитерського мішка. Дякую за допомогу. Ваш тортик просто чудо, і на мою думку не гірший за тортик пані Галини.
Христя,я якраз про капусту думала, десь бачила фото в неті, що дитина в капусті, але не можу знайти...Дякую за гарні фотки!!! Певно буду клієнтці ту капусту пропонувати)))
Цитата: Міла 83
а звичайний декор гель підійде, Ви його чимось розводите?
Так, звичайний декор гель підійде, і розводити нічим не треба, а просто додати крапельку фарби....