Телятину відварити (у дещо підсоленій воді і спеціях), порізати кубиками. Відварені яйця порізати соломкою. Огірки - півкружальцями. Дрібно посікти зелену цибулю. Все вимішати і приправити майонезом. При потребі посолити. ***Рецепт з одного тернопільського ресторану . **Пропорції складників відносні і можна міняти . *Салат виходить смачним . Смачного !!!
Повідомлення відредагував Natalyi - 24 листопада 2012 19:05
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
З початком посту пропоную ось такий рецепт маринованих грибочків. Завжди робила гриби від Яруськи, а тут натрапила в неті на схожий, але все ж таки інший (по смаку). Мені сподобалися !
Гриби (шампіньйони) по-корейськи
500 г грибів (шампіньйони) 125 мл олії 50 мл оцту 1 ст.л. цукру 1 ч.л. солі 3 зубці часнику 2 цибулі 10 г приправи для корейської моркви (0,5 пачки)
Гриби почистити, великі порізати. Залити водою і варити 5 хв. Воду злити. Додати олію, оцет, цукор, сіль, приправу до корейки і варити 10 хв. За 2 хв. до кінця варіння додати порізаний часник. Відставити. Цибулю порізати півкільцями і додати до гарячих грибів. Скласти в банку і дати настоятися 1 добу.
* Приправу для корейської моркви брала від Мрії (20 г). Давала півпачки. ** З 750 г грибів (робила на 1,5 порції) вийшла майже повна 1-літрова банка)
Смачного !!!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
600 мл молока 1,5 скл. цукру 2 ст.л. крохмалю 6 ст.л. какао 100 г чорного шоколаду 300 г масла 1 п. ванілі
500 мл молока і цукор поставити на вогонь варити, додати какао. Крохмаль добре розвести у 100 мл холодного молока і вилити у кипляче молоко з цукром і какао. Заварити на малому вогні до загустіння. Додати до гарячого крему поламаний шоколад і масло,ваніль. Вимішати і теплим перемастити коржі. Смачного ! Рецепт з Смачної Хати.
* Використовувала мале деко, тому вийшло 8 коржів (1 з'їли ще теплим ) ** Коржі печуться швидко (до золотистого кольору) *** Крем шоколадний, мені нагадав нутеллу (але чисто шоколадну без білого), файний вийшов, але дуже застигає, як охолоне. Тому перемащувати теплим.
Повідомлення відредагував Natalyi - 5 грудня 2012 22:06
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Natalyi, дуже класний пляцок в розрізі!думаю шо і на торт під мастику підійде, а він відходить чи одразу мякенький виходить
Повідомлення відредагував наталька - 5 грудня 2012 22:17
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
спекла цей пляцок,але в мене щось крем рідкуватий і не застигає(((вже не знаю що робити???)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
ой дарма я так перехвилювалась))Застиг той крем))Вийшов дуже шоколадний,правда я ще втулила туди 1 ст.л коняку і кави)),вийшов такий файний смак)),манящий!!))Крему виходить,дуже багато)) і спочатку він виходить такий ріденький,що страшно стає,що зі мною і трапилось)) Ще не пробували настоюється.коржі вийшли горбаті)))І цукру давала в коржі пів стакану.Але в крем дала на пів стакана більше)Ось так!!)Фото за мною!!Але дякую Наталочко,за такий цікавий рецепт!!!!!
Повідомлення відредагував uliana_y - 18 грудня 2012 16:59
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!