І сьогодні пропоную Вам такий собі десертик...
Яблучно-грушевий крісп
3 яблука
3 груші
3 ст.л. карамелі (1 ст.л. вареної згущонки розвести молоком) (я брала звичайну згущонку)
0,3 скл.цукру1 ч.л. духмяного перцю (я не давала)
Яблука і груші порізати грубшими кубиками, вимішати з цукром і карамеллю. Викласти на деко, змащене маслом.
Зверху викласти
крісп (хрумка скоринка) -
0,5 скл.горіхів (подрібнити)
0,3 скл. вівсяних пластівців
0,3 скл. цукру
3 ст.л. масла
0,3 скл. борошна
Добре вимішати (краще руками) і викласти на фрукти.
Випікати 30-40 хв.
Подавати теплим з кулькою морозива чи вершками.
Смачного !