Суп - пюре на аджиціСупи пюре- це моя фішка :) Так що їх буде багато :)
- на 3 літри води
- 5-6 картоплин
- 2 цибулі
- 1 морква
- 250 грам аджики
- 300 гр м"яса (телятина, свинина, курятина...)
- 1 ст лож муки
- 1 ст лож томатної пасти
- 3-4 варені яйця
- сіль, перець, лавровий листок,
В каструлі варимо: картоплю, моркву, 1 цибулину, і аджику, кладемо лавровий листок, кмин, спеції. Варимо до повної готовності потім все взбиваємо блендером до однорідної консистенції і знову ставимо на вогонь.
Зажарка
На сковороді обжарюємо на олії м"ясо порізане дрібним кубиком і цибулю (також кубиком) додаємо 1 ст лож муки і пізніше 1 ст лож томаткої пасти.
після обсмаження висипаємо суміш у каструлю і ще даємо покипіти. Досолюємо до смаку. В суп ще дорізаємо грубими шматками яйця.
Прикрашаємо зеленню.
Чій чоловік називає той супчик: Журек, але він мені на нього завсім не схожий. Але ну дуже вже смачний :)