Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як Пушинка на кухні :)
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 01:32
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Дівчатонька, насмілилась я на свою темку. Постараюсь порадувати вас новими ідеями та свілякими смаколиками :)


Повідомлення відредагував Пушинка - 23 квітня 2011 23:10
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 01:50
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Рецепти



Закуски
Гостренькі кали
Канапе з печінкою тріски
Канапе - зузульки
Роли з червоної риби
Чіпси з лаваша
Баклажанні рулетики з горіховою начинкою
Запечене м"ясо з морквою
Шпажки-асорті
Паштет - їжачки
Закуска з сиру

Салатики
Салат з млинцями
Морська піна
Салат з винограду та курки
Салат Цап на городі
Салат Футбол
Салат з сиром фета та помідорами чері

Перші страви
Суп-пюре на аджиці
Суп-пюре з фрикадельками
Суп пюре з грибами і фасолею

Другі страви

Рулет з курки та перцю
Картопля фарширована
Рибні котлети
Рибні фрикадельки
Рибка в паніровці
Цікаві котлетки
Шишки
Лаваш на мангалі
Дикий рис зі шпинатом і тунцем

Випічка солодка
Печенько з дитинства
Маківник на швидкоруч
Манник
Бабусин сирник
Завиванець з повидлом
Вівсяне печенько
Кекс Бідний студент
Пляцок Вишиванка
Плаваючий пиріг з фруктами
Сирні булочки
Танучий шоколадний пиріг

Випічка не солодка
Слойка з сосисками
Пиріг особливий
Пиріг весняний
Пиріжки з м"ясом

Консервація
Варення з ревеню

Напої
Крюшон тропічний

Торти
Бісквіт з персиками
Пташине молоко
Алкоголік
День і ніч
Адаптований Поль Робсон
Торт "Колесо"
Чіз кейк з полуницею
Тортик "Вишнева насолода"


Суші від Пушинки для Дрімфуду :)
Роли з сьомгою

Торти прикрашені мастикою
Машинки
Зірочка
Бутилка
Прайдер мен
Соняшники
БарбіСердечка каханим
Спанч БобНінзя Черепашка
Тортик з туфельками для дівчинки
Диван
Книжка
Для хлопчика з сосками
Мішечок з грошима
Труси сімейні
Ювілейний з трояндами
Ювілейний з маргаритками
Риби як знак зодіаку
Подарункова коробочка
Русалочка
П"яна танцівниця
Спанч Боб сидячий
Весняний з ромашками
Для хлопчика
Торба з грошима
Зоряний
Тортик "Дитяча поляна"
Тортик з логотипом
Футбольне поле
Торт " Поляна"


Повідомлення відредагував Пушинка - 13 червня 2011 12:37
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Гостренькі кали


- 200 грам сиру Російського або 2 сирочки плавлені
- сирок плавлений пластинками
- 3-4 яйця
- порей
- перець жовтий
- майонез
- чаник 2-3 зубці (на скільки гостренького хочеться), спеції.


Сир, яйця (варені) потерти на терку, часник на частикодавці, посолити, поперчити, заправити майонезом, головне не дати його за багато, щоб получилась така собі паста або ж консистенція паштету. Викладаємо невеличкими порціями на пластинку сиру і заклеюємо (цей сир і так гатно тримається) зверху вставляємо полосочку болгарського перцю. Приклашаємо листками порею.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Канапе з печінкою тріски


- грінки
- печінка тріски
- яйця перепелині
- майонез


Канапе - зузульки



- батон французький
- сир домашній
- помідори чері
- огірок
- кріп
- майонез
- чаник
- сіль, перець

з домашнього сиру, майонезу і кропу (дрібно порізоного) утворюємо пасту.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Салат з млинцями:



- курка копчена
- Сир російський
- помідори
- горіхи
- заправити майонезом
- яйця, мука, молоко, (з цього робимо млинці) в середині змазується майонезом з часником

Все нарізається соломкою
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
"Роли" з червоною рибою



- млинець солений (яйця, молоко, мука, спеції)
- філе лосося або сьомги
- сиркова маса (сир російський, яйце варене, майонез, спеції (без часника))
- ікра червона

млинець змазуємо сирковою масою


викладаємо на нього рибку


скручуємо рулетиком


і цей рулетик розрідаємо на 4 одинакові частинки, на тарілку викладається вертикально і прикрашається щедро ікрою. Ці штучки на стільки смачні що словами не передати.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Рулет з курки та перцю



- куряче філе (зробити відбивнушки , приправити: сіль, перець, часник)
- шпондер (бажано польський, нарізати тонкими пластинками)
- 3 види перцю (щоб різнокольоровий був, порізати тоненькою соломкою)
- яйце



Вистиляється: куряче філе 2 - 3 штуки щоб заходило одне на одне, потім шпондер, в середину перець. все це туго - туго звертається в рулет і в хорчову плівку. Рулетик ставиться в морозилку до повного замерзання. (тим самим можна його зробити на багато раніше). Перед подачею витягуємо з морозилки (десь за годинку) і напівмороженим ріжемо його на порції. І відразу обжарюємо в яйці. Можна подавати як гарячу закуску.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Картопля фарширована



- картопля 20 штук (я рахувала по 2 штуки на особу)
- 0,5 кг фаршу (будь який на ваш смак)
- 2 цибулини
- 2 зубці часнику
- 1 сл лож манки
- 1 яйце
- 1 стакан сметани
- 1 чайн. ложж томатної пасти
- сіль, перець

Картоплю почистати, вона має бути досить великою щоб гарні і вмістимі дирочки в середині були. Робимо фарш - так як на звичайні котлетки, тільки без булки, додааємо трішки манки. Зафаршировуємо картоплю і в духовку до повної готовності. До неї робимо зажарку - цибулю підсмажити до золотистого кольору, трошки часнику, стакан сметани і томатну пасту додати до цибульки і ще трохи проварити. Посолити і поперчити до смаку.

Картоплю можна подавати як самостійну страву. Зверху заливши зажаркою. Можна ще потерти по бажанню сиром і прикрасити зеленню
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Суп - пюре на аджиці


Супи пюре- це моя фішка :) Так що їх буде багато :)

- на 3 літри води
- 5-6 картоплин
- 2 цибулі
- 1 морква
- 250 грам аджики
- 300 гр м"яса (телятина, свинина, курятина...)
- 1 ст лож муки
- 1 ст лож томатної пасти
- 3-4 варені яйця
- сіль, перець, лавровий листок,

В каструлі варимо: картоплю, моркву, 1 цибулину, і аджику, кладемо лавровий листок, кмин, спеції. Варимо до повної готовності потім все взбиваємо блендером до однорідної консистенції і знову ставимо на вогонь.

Зажарка
На сковороді обжарюємо на олії м"ясо порізане дрібним кубиком і цибулю (також кубиком) додаємо 1 ст лож муки і пізніше 1 ст лож томаткої пасти.
після обсмаження висипаємо суміш у каструлю і ще даємо покипіти. Досолюємо до смаку. В суп ще дорізаємо грубими шматками яйця.
Прикрашаємо зеленню.

Чій чоловік називає той супчик: Журек, але він мені на нього завсім не схожий. Але ну дуже вже смачний :)
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
16 квітня 2011 02:03
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Суп - пюре з фрикадельками



на 3 літри води:
- 5-6 картоплин
- 1 морквина
- 2 цибулини
- 2-3 зубки часнику
- 50 грам сиру твердого
- фарш
- яйце
- манка
- спеції: сіль , перець, лавровий листочок, зелень

Овочевий бульйон робимо так як в попередньому супчику, (картоплю, моркву, цибулю, часник, спеції все варимо а потім збиваємо блендером витягнувши лавровий листок).

Робимо Фрикадельки: фарш, потерту цибулину, часник, манку, спеції, яйце - все вимішуємо і чайною ложкою формуємо м"ясні кульки. Супчик поставити на вогонь щоб закипів потім зменшити газ на мінімум і легенько опустити фрикадельки. Легенько і акуратно помішати через 2-3 хвилини. Ще трохи проварити на середньому вогні. Подавати з петертим сиром і зеленню.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 03:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100