1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Привіт всім, в мене "Шоколадний-2" , всередині то саме- шок.коржі, вишня, ганаш, зверху темний ганаш, 2,7 кг, ММ+ЖМ квітка( трохи смішна і завелика ліпила, як могла...-але в житті так собі непогано то все виглядала, контрасно ). Ті нічні тортики, то катастрофа , потім ще сутки відходиш від того всього.
Супер-шоколадний тортик,кольори мені дуже подобаються.Ще придивляюся до того оздоблення (коричневого,що по кругу,де метелики сидять)і ніяк не "допетраю"чим воно зроблено.Гарно,так кучеряво виглядає.
В мене "Лілія з трояндами". Всередині "Поль Робсон",крем білково-масляний,прикрашений білковим кремом і квітами із ШМ.Вага 3,4 кг.
Ще придивляюся до того оздоблення (коричневого,що по кругу,де метелики сид
Дякую за похвали і+ всім, то трохи вимучений тортик- а клієнтка , то мамина сусідка-колєжанка багато років, того знову такий"мудрий робила". квітку зробила неправильно- спочатку пелюстки підсушила, а потім складала(бо планувала в жовто золотий пофарбувати і скласти). Почала вже підсушену складати- катастрофа , то все кришиться , ламається, значить- треба "сиру " формувати і тоді сушити. Написала так докладно- може кому пригодяться "моі промахи", щоб не повторити. А цей тортик люблю, бо по смаку все добре поєднується. А оздоблення - то проста насадка(така ніби мала квіточка) витиснена у2 ряди щільно(ганаш трошки нелегкий , як на мене у роботі, але смак дуже добрий і форму тримає на 5).То таке дивне, бо припушувала коричневим кандуріном (як завжди ... ) , то " блистів "дорого, аж засильно.
Дівчатка привіт!Приймайте тортик " Для бізнес-леді" ,нижній- той мій "модний" , верх- змінений медовик , вага 3, 8 кг , оздоба - ганаш , нижній- коричневий кандурін, верхній- світлий перламутр. Починаю ганаш "полюбляти бардзо "(як і кандурін ), в житті досить цікаво він виглядає.... Тортик трошки недоліків має, але в цілому залишилась задоволена( спортила бантик на купюрі, то вже ліпила , що є, бо початковий був цікавіший), і вже як фотку виставила- то бачу ,що метелики якось дивно приліплені і не докінця то продумано з ними... Рецепт ганашу (свого "неправильного" ) виставлю , вибачте , вже давно обіцяю- маю фотки готові а треба розписати гарно, того й не встигаю. Постараюсь сьогодні закинути
Привіт , дівчатка! Я знову з кремовим , така жара , що сама клієнтам кремові рекомендую, бо не можу гарантувати, що мастика "не спотіє". Класичний бісквіт, сирний крем+ персики + суфле шоколадне на пудингу (закину рецепт , бо як завжди- я на "на око" все робила, але смак сподобався ) , 2,5 кг, ганаш.
Останнім часом в мене кремові тортики. Торт "Платтячко".Для дівчинки на 2 рочки. Два коржі "Шоколад на кипятку",всередині-безе,крем "Шарлот".Прикрашений білковим кремом.Ваги не знаю,розмір 30-40см.
Вибачайте,що стільки фоток,фото зроблено ввечері,поспіхом і ні одне мені не сподобалось.Кольори трохи спотворені,а насправді вийшли ніжні теплі кольори.