1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Привіт я теж з тортиком. Робила Губку Боба перший раз. Коржі шокобісквіт всередені масляно-згущений крем. Зверху прикрашений масляним кремом і мастикою. Вагу незнаю
Ще ось такі тортики. Всередині шокобісквіт (він у мене чомусь найпопулярніший) із масляним кремом. Зверху квіти з мастики і масляний крем + шок глазур.
Привіт, дівчатка! Вітаю з 1 им Вересням ! В мене знову кремовий- тортик Стелла-2 , сирний+ персики+ шоколадне пудингове суфле+ класичний бисквіт, 2,5 кг, оздоба- білий і фарбований ганаш. Ніц нового "не видумувала"- і охоти немає, і потреби, бо був жовтий ганаш в морозилці + остатки квіточок і листівка. Ще "не сильно" товаришую з кремом, так що вибачайте за недоліки.(руки ще трохи трусяться при роботі з кремом- навіть не знаю чому... )
нінок, ти велика молодчина! Не знаю про які ти недоліки пишеш,але загальне враження від твоїх тортиків-найкраще,всі вони дуже акуратні,а це,як на мене-головне.Як неодноразово тут писали-усі ми вчимось і до високої майстерності-іти і іти,що ти і робиш,кожен раз вдосконалюєшся і не боїшся пробувати щось нове.Все дуже гарно-розумниця!!! І кольори підбираєш завжди вдало,все витримано,не крикливо і не заляпано.
Ну , Галюня, ти мене завстидала ... Звичайно , мені приємно чути похвали від такого самобутнього таланту , як ти і дякую тобі за підтримку .І як ти кажеш -ще всім нам вчитись і вчитись, то точно. Просто до себе ми більше "прискіпуємось", ніж люди до нас - то не є погано , просто такі характери. Дякую всім за плюсики і підтримку, а хто мало має часу- прошу взяти тортики такого плану на замітку, бо часу на них йде мало( самі бачите, там мінімум декору).
Привіт , дівчатка! Я знову з кремовим , правда - робила без настрою , бо малий прихворів , а сусідка просила дуже , бо відразу для 2 ух своіх синів, а сама вона не встигала... Виставляю, щоб може комусь пригодились моі помилки, які тут проявились. Картинка була велика , то обрізала - вигляд втрачає і для стандартного торта краще мені подобається картинка 15 см , а не 21 , бо так заляпано і" мрачновато"+ треба брати картинки яскраві ,а не з сірим чи коричневим, бо не так добре на торті то все поєднується. На білому тортику було би краще, а мала тільки чорний в потрібній кількості, то виходила з того, що є. Всередині мій" модний", вага 2,6 кг , ще маленкий коментар- треба добре рівняти торт, що я цей раз добре не робила і потім картинка тріскала і "дибки " весь час ставала. Все-таки з маленькою картинкою набагато приємніше працювати.
Пробувала я прикрашати тортик кремом )) Ну, скажімо так, не шедевр, але процес мені сподобався)) Торт для домашнього поїдання "15 років разом", всередині "Рижик" від Натоньки, крем сметанний, прикрашала "Мокрим безе"
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.