1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Привіт , дівчатка! Приймайте тортик "З мигдалем" , всередині спартак (коржі дала мала какао, то правильніше медовик буде), оздоба - ганаш, 1,7 кг. Робила бока мигдалем, бо тортик за ніч робився- боялась, що не охолоне добре, а клієнтка везе за 100 км(хоч миндаль тут пасує "так собі" ). Та й з кремом я "не дружу особо" , просто людина в обід попросила на ранок, а вона колись мамі моій допомогла дуже... Як завжди в невеликому місті майже всі знаються і відмовити немає як.
нінок, гарний торт зроблений у твоєму стилі. Мінімалістичний і красивий. Завжди подобаються кольорова гама на твоїх тортах. Навіть на цьому кремовому вона присутня.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Завжди подобаються кольорова гама на твоїх тортах. Навіть на цьому кремовому вона присутня
Дякую дівчатка за похвали і плюсики. Хочете посміятися- тортик дійсно в "моіх любимих тонах", бо навіть щось друге би не встигла- покрила ганашем білем(я його під мастику використовю) , і були в кульочку ще залишки квіточок і метеликів з моіх тих тортів з лялями. Отаке, наліпила і "вперьод!", а що робити...
В мене тортик нашвидкуруч "На іменини".Пекла чоловікові на Володимира.Всередині знаменитий "Поль Робсон",крем Кавовий ,прикрашений Білковим і залишковими квітами із ММ.Вага 3,1 кг.
Тортик такий ніжний і акуратний , структура корзини дуже гарна- одним словом , шикарний ! Мені ще далеко до таких кремових тортиків, буду вчитись і приймайте мій кремовий "шоколадний", робила темним ганашем (двух кольорів), вага 2, 7 кг. Середина- шоколадні масляні коржі ( на топленому шоколаді)+ ганаш білий і марскапоне (консистенція вершків тугих)+ вишні, настояні на коняку +облиті шоколадом(якщо не помиляюсь , то Подоляночка так робила, позичила ідею) , другий корж - те саме + просто вишні на коняку.Пропитка коржів давала трохи , хоч на масляні не особо треба.(вишнев. сироп+ звичайний сироп+ амаретто). Там зверху трошки кандуріном коричневим припорошений , то так на фотці плямами віддає. Такий трохи"мудрий" , бо клієнтка то сестра моєі куми і зразу 2 тортики замовляла , цей просила для дорослих дуже добрий зробити. Ну , то явже що вміла то і зробила... Пробувала я краі тортика , коли обрізала- добрий вийшов, дуже дорогий шоколадний смак, надіюсь, що вгодила клієнтці.
Тортик такий ніжний і акуратний , структура корзини дуже гарна- одним словом , шикарний !
Дякую,Ніночко,за таку високу оцінку і схвальні відгуки,дуже приємно.
Хоча,насправді,торт має грішків багато,рука дрижить і не все виходить рівно.Практики бракує,бо печу переважно для своїх,а це не так часто буває.Ну,тобто,печу часто,але прикрашаю рідко.
Цитата: нінок
приймайте мій кремовий "шоколадний",
Оригінальний,стильний тортик,мені ідея прикрашання сподобалась.Такий спокусливий тортик,весь шоколадний,а уявивши середину,то слів бракує,як захотілося попробувати кусочок.
Прикрашений ганашем з темного шоколаду двух кольорів, прикрашати трохи важко , бо швидко зараз все плавиться- хоч сам ганаш тримає форму добре , в холодильнику застигає на твердо і смак має дуже ніжний і смачний.
Galina_Nedomirko_, нінок, Дівчата, дуже класні тортики вийшли! Справжні майстрині! Натхнення Вам на майбутні роботи і терпіння))!!!! Нінок так класно описала свій тортик, що в мене аж слюнка потекла)))
В мене робота з кремом не йде, я дуже нервуюся і злюся, а з мастики я б робила і робила) отримаю якесь духовне задоволення!)
Нінок так класно описала свій тортик, що в мене аж слюнка потекла)))
Дівчатка , дякую за похвали і підтримку - бо , я з тим кремом ще зовсім не дружу , а його по мастиці не встигала, та й по смаку той темний ганаш дуже підходив. Описувала так докладно- бо подібний вже робила, але не такий і час від часу шукала до шоколадних коржів гідного поєднання. До цього смаку не маю ніяких зауважень- якраз добре, пропитка впитується добре і все о.к. Відзвонилася клієнтка- дуже хвалила цей торт, а про той другий сирний з персиками то навіть і не вспомнила. Цей шоколадний "перебив" , хоч той мій"вєчний наборчик"є досить непоганим по смаку тортом. Недешевий у виконанні, але нічого-можна заробити, просто не всім клієнтам підійде.