У мого синочка, 6 років теж алергічний риніт + щей бронхіальна астма. Діагноз поставили у алергоімунологічному центрі десь пів року назад. Здавали проби на алергени та кров ні імуноглобін. Алергія на побутову пилюку та квартирного кліща. Зараз проходимо лікування в дома. Стало краще, загострень немає. відвідує школу, футбольну секцію. Щодня приймаї ліки - Сингуляр, аваміс, робимо інгаляції евохалером, промиває носик Хьюмером. Начебто помагає. Порадили зробити прибирання в квартирі пилососом Хьюля. Задоволення не з дешевих. На прокат 500 грн., а вартість 12 тис.грн. Тож рішили взяти на прокат. Кажуть, що вбиває кліща , грибки та плісняву.
Іриска, 500 грн за один день? і де його брати напрокат?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
На рахунок дорогих пилососів у мене є сумніви,у нас була така ситуація з дитиною ,3 місяці був постійно на ліках чоловік на 8 березня купив новий пилосос потужністю 2000 ват паперові мішки і по 2 днях ліки відставили.
Іриска з таким алергеном як побутовий кліщ тре боротися чистотою, я Вас розумію в мене чоловік асматик і дуже реагує на цього кліща. Я змушена була повикидати натуральні килими, піряні подушки і ковдри, а книжки в мене в шафі, де дверцята герметично закриваються. Штори змушена прати що 3 тижні, на них багато осідає пилюки і там зразу заводиться кліщ. Такщо боротьба з тим паразитом Чистота. Періодично відправляємо чоловіка в Солотвино, після соляних шахт легше, кажуть люди, що маленьким дітям вони теж дуже помагають і дитина з часом просто переростає ту алергію, головне незатягнути до асматичних приступів.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Так, 500 грн за один день. Вистачає на пів року. Головний офіс Хьюлі в Києві, а в кожному обласному центрі є їх відділення. Там все розкажуть і покажуть. Адресу можна знайти в Інтернеті.
роксана, наТуся, Дякую за поради. Щодня роблю вологе прибирання, а от тюлі та штори рідко перу. Зараз візьмуся до роботи. Це ж не руками прати.Добре, що хтось придумав пральні машини автомати.
Тут є алергологічна лікарня.Наскільки я в курсі попасти можна по направленню та путівці.Приватних секторів є досить багато.Багато котеджів з різними умовами проживання.Переважно всі вони біля озера.Чесно кажучи це озеро дуже запустили,краще піти на так звані басейни.Там є басейни з різними ступеннями соленої води,а також є прісна.
Vajnrauh, ви живете в Солотвино? Мені казали, що вже шахти закриті. Мушу теж щось з дитиною робити, тільки виписалися з лікарні з діагнозом астма. Гормональні інгалятори мене на влаштовують, як інакше дитину лікувати? Хто має досвід альтернативного лікування?