Від чого наші лікарі лікують, від того хворі й помирають.... Усе це було б смішно, якби не так сумно. Минулого літа до нас донька привезла внучку зі страшенною харчовою алергією. Обстежували в нашій лікарні. Тисячі препаратів - нульовий результат.Зі сваркою добилися направлення в обласну лікарню. Результат той же, лікування те ж + нічого, ну, майже нічого не їсти. Сумні очі, сповнені сліз і прохання про шматочок хлібця ( бо все мучне також виключили з раціону). А потім покопалися самі в інтернеті і випадково наткнулися на симптоми дисбактеріозу. Самі купили в аптеці біфідум-бактерін (у флаконах, не в порошку). Пропили 2 упаковки- дитина їсть майже рік усе і тьфу, тьфу, тьфу! Боже збав, це не рецепт і не порада. Просто роздуми про наболіле....
Моя донечка також трошки здатна до харчової алергії,але зараз Слава Богу все добре.Проблема у іншому-відсутність апетиту,здали аналізи,все добре,гельмінтів немає,а апетит залишається нульовим,добре,що хоч зранку і ввечері кашку із задоволенням випиває,а протягом дня неможливо в неї нічого впхати.Взимку,коли давала натще квас із капусти квашеної то апетит покращився,а зараз знову наболіла проблема.Може не зовсім в тему,але може хтось знає як проявити у дитини цікавість до їжі?
В нас апетит появляэться після того,як посмокчем квашений огірок.Ще малий коли не мав апетиту то добре їв картопляне п"єре з пореєм,і броколлі.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Марія БМВ, Аналіз крові здавали? Я своїм дітям здавала і були озонофіли в крові, а в калі нічого не було і я для профілактики дала таблетки від глистів.
доброго дня! в мене малий теж не мав апетиту, то один хороший педіатр порадив: не потрібно силувати дитину до їди і якщо вона від чогось категорично відмовляється то той продукт старатися не давати хоча б тиждень, а потім знову пробувати. І потрібно давати багато кислого,наприклад огірки квашені, капусту, сочки (домашні) кислі тоді покращується апетит, принаймі нам це допомогло. А ще побільше свіжого повітря.
Мій педіатр також говорить,щоб не силувати дитину,захоче -сама попросить.Але мені шкода дитини.І з завтрашнього дня знову спробую подавати капустний квас.
Темка про алергію, тому прохання не відхилятись від теми
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Привіт всім! Я тут новенька та дозволю собі написати декілька слів про знайому проблему. Коли в моєї донечки виникли алергічні проблеми мені дали одну хорошу пораду (інші поради описувати не буду) : всі алергени проходять через печінку, потрібно чистити, проганяти жовч, також підлікувати кишечник. Нам радили в дит поліклініці або лікарні пройти курс спеціального гріття на животик і там дають пити спеціальні травяні чаї. Думаю що для дорослих є схожі процедури. Будьте здорові!