мояменшенька має Пневмоалергоз - це такий різновид астми та риніту. Реакція ледь не на все на білому світі, але ми навчились жити нормально з такою хворобою. Навіть лікарі розводять руками як то нам вдається навіть до садочку ходити і практично не пропускати його. Отож головною запорукою здоров'я є правильне лікування, а не зняття симптомів. Для цього необхідно пройти алергопроби та здати аналіз крові на імуноглобуліни. І потім у фавхіця алерголога консультуватись і лікуватись
Татіка, а скільки коштують ті проби? дуже дорогі? до алерголога підемо, але вже може най потепліє трохи... а ще, дівчатка, мені дуже соромно, але моя молодша - майже ровесниця вам...тому пити козяче молоко - я її не переборю і не заставлю (ага, якщо ще врахувати, що ходить на бої без правил ). Отаку от маємо халепу, де того алерголога шукати у нашому місті? Може хтось з наших домогосподарок знає?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
чула про дитячого хорошого (в обласній дитячий), дорослого не знаю...
В мене таж проблема.Маю алергічний риніт. Думаю, що на якісь рослини,або на сонце(бо турбує з травня-червня по вересень),хоча на сонце більше реагує шкіра. Насморк страшний, без хустинок і крапель(судинозвужуючих) з дому не виходжу. До спеціаліста не ходила, сама для себе найшла(методом проб) і назначила тавегіл.Трошки полегшував стан. Алергопроби не робила( ну скажуть мені, що в мене реакція на тополиний пух чи на якусь травичку, то шо я її виведу у всьому місті? хіба просто буду знати на що в мене алергія)...
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
То кілька проб (5-6) на одного типу алергени. Тобто, 1 панель- береза,тополя,амброзія,липа,осет, акація. Інша панель- яйце,молоко,шоколад, лимон, морква. (Це я так умовно написала).
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
В сіневі роблять Педіатричну панель там загальні проби імунуглобуліну здається і коштує така краса зараз 450 грн ( в крайньому разі у нас) А в алергоцентрах роблять по іншому Аналіз імуноглобулінів ( десь 30грн) І проби по підгрупам все обійдеться ще десь в 150 грн. Там чітко видно на що. Робиться в декілька заходів. Потім алерголог пропонує ліування у вигляді цукерків за допомогою них організм починає самостійно боротись з алергеном
Karolina, привіт! в мене в сина також атопічний дерматит вже 10років.зараз правда вже набагато легше як було,але як наїсться солодкого то дуже чіхає.зійшло з лиця і тіла залишилось трішки на руках і ногах,але ми теж контролюємо і їздимо на море(по можливості) там все зникає.Це дуже прикро я знаю що це таке.це просто жах. Я колись думала що це тільки моя дитина таке має.Але надіємось--- переросте.А що ви даєте їсти? що не даєте? чи просо десь-колись контроль(бо вмене так)не можу пояснити дитині що це серйозно.і деколи вриваємо солодощі.Вибачте якщо за настирливісь.це моя болюча тема.